Aloë Ferox voordelen

August 21

Aloë Ferox voordelen

Aloë ferox komt uit een stevige, sappige plant geteeld in droge omstandigheden zoals die in Zuid-Afrika. Floridata.com, een database flora, merkt op dat andere gemeenschappelijke namen voor Aloë ferox Kaap Aloë, bittere Aloë zijn en tik Aloë. De Aloë ferox plant levert twee verschillende sappen. Aloë bitters, uit de gesneden bladeren, gedraineerd wordt voornamelijk gebruikt voor zijn laxerende eigenschappen. De Aloë gel, geëxtraheerd uit het binnenste gedeelte van de bladeren, wordt gebruikt in gezondheid dranken en voor skin care.

Laxeermiddel

De meest voorkomende gebruik van Aloë ferox is voor laxerend doeleinden. Voor commerciële doeleinden, worden deze producten bittere Aloë in plaats van Aloë ferox genoemd. Laxeermiddelen worden gebruikt voor het zuiveren van de darmen en stimuleren van de stoelgang. Een studie gepubliceerd in 2004 door voedselbehoefte farmacologie en therapeutiek, door L. Langmead, gekeken naar het effect van Aloë op patiënten met het Prikkelbare darmsyndroom. Vierenveertig patiënten kregen ofwel orale Aloë bitters of een placebo. Ten minste 30 percent van de studiedeelnemers op Aloë toonde klinische verlossing, verbetering of reactie in vergelijking met slechts 1 procent van de patiënten op de placebo. Er wordt gedacht dat het nemen van Aloë voor vier weken symptomen van IBS kan verminderen.

Seksueel overdraagbare aandoeningen

In 2005 publiceerde onderzoekers van de Universiteit van Fort Hare in Alice, Zuid-Afrika, een rapport in het dagboek Farmaceutische Biologie die aangeeft dat stoffen uit de Aloë ferox sap antimicrobiële eigenschappen die worden gebruikt hebben voor de behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen of SOA. Verdere studie in 2008 door L. Kambizi gepubliceerd in African Journal of biotechnologie geëvalueerd extracten van Aloë ferox voor activiteit tegen zes stammen van gonorroe. Bewijs voor activiteit tegen gonorroe werd waargenomen.

Allergieën

In 2002 publiceerde de internationale bibliografische informatie over Dietary Supplements een studie door H. Yu deelneemt bestudeert de effecten van Aloë op ratten met allergische rhinitis. Symptomen van ontsteking en nasale slijm waren aanzienlijk verlicht. Onderzoek voor het gebruik van Aloë in de behandeling van rinitis is nog in de kinderschoenen. Hoewel onderzoekers belofte zien voor het gebruik van Aloë om te minimaliseren van symptomen van allergieën bij mensen, onderzoek meer moet worden uitgevoerd.

Wondgenezing

In 2008 publiceerde het dagboek van etnofarmacologie een studie van Jia Yimei vergelijken van stoffen uit Aloë ferox met stoffen uit andere Aloë geslacht op de wondgenezing. Onderzoekers gevolgd diermodellen behandeld met Aloë ferox en een groep met een verschillende Aloë stof behandeld. Ze gemeten de groei van bacteriën en schimmelsporen. De resultaten aangegeven dat Aloë ferox tentoongesteld therapeutische eigenschappen, geholpen in het genezingsproces, sommige microbiële groei geremd en had geen nadelige bijwerkingen op de huid. De onderzoekers concludeerden dat Aloë ferox heeft legitieme potentieel als een medicinale toepassing op de huid.


gerelateerde artikelen