Pols letsel in Golf

August 3

Pols letsel in Golf

Veel mensen denken dat pijn in je pols na een rondje golf een probleem dat alleen ervaren door amateurspelers is. Maar pols pijn en pols verwondingen zijn zo gewoon voor professionals op de PGA Tour als ze voor amateurspelers zijn.

PGA Tour en pols letsel

PGA Tour pro Arron Oberholser moest zich terugtrekken uit de BMW-kampioenschap in 2007 nadat hij het hamate bot in zijn linker hand gebroken tijdens het slaan van een bal uit de ruwe. In 2009, Spaans golfer Sergio Garcia moest stoppen met swingende een club voor enkele weken nadat hij zijn pols verstuikt tijdens het spelen van de Dubai World Championship. In 2009 teruggetrokken Trevor Immelman uit het PGA Kampioenschap, de derde rechte grote hij vanwege een pols-blessure miste. In maart 2011 Chris DiMarco trok zich terug uit de Honda Classic, daarbij verwijzend naar een pols-blessure.

Pols letsel en golfen

De pijn geassocieerd met pols letsel kan spelen golf onmogelijk maken. Meestal u kan niet zelfs een pick-up de club wanneer u ernstige pols pijn hebt. Als je jezelf te zwaaien van de club dwingen kan, zal je lichaam wel zo zenuwachtig over het raken van de grond te hard dat je niet een gratis en vol vertrouwen schommel maken. U zult ineenkrimpen of terugdeinzen ter bescherming van uw pols, resulterend in zwakke schoten, hoge scores en eventueel verhoging van de schade aan uw pols.

Gemeenschappelijke Golf pols letsel

Er zijn twee fundamentele pols verwondingen van golfen: tendinitis of gewricht letsel. Tendinitis resultaten van herhaalde micro-trauma veroorzaakt door slechte swing mechanica plaatsen van stress op de pezen of niet genoeg te spelen. Gezamenlijke schade wordt veroorzaakt van overswinging of van het raken van iets moeilijk als de grond, een rots of een wortel met teveel kracht, die aan uw pols overdraagt, veroorzaakt een ligament overstretch te scheuren.

Wat te doen

Als je pols pijn tijdens een ronde voelt, nooit proberen om te "spelen" door de pijn. U moet de pols rust en toepassing van ijs op het gebied. Een anti-inflammatoire is een goede bron van onmiddellijke noodhulp, maar als de pijn aanhoudt, roep de hulp van een fysiotherapeut. Het is sterk aanbevolen dat u een PT met kennis van de golf swing zoals een gecertificeerd als een Titleist Performance Institute medisch professionele.


gerelateerde artikelen