How to Lose Weight voor de operatie

July 28

How to Lose Weight voor de operatie

Om van een operatie kan een eng ding zijn. Er is niet veel een persoon doen kan om te bereiden voor chirurgie en ervoor te zorgen dat het goed gaat. Er is één ding, echter, dat obesitas en overgewicht individuen kunnen doen om hun operatie veiliger maken: afvallen. Volgens Science Daily, mensen die voordat chirurgie, zelfs bariatrische (gewichtsverlies afvallen) operaties, lijden minder complicaties en meestal genezen sneller. Afvallen voordat een operatie hard werken en toewijding vereist.

Stap 1

Ontmoeten met uw reguliere arts om te bespreken hoe veel gewicht moeten verliezen en hoe lang je hebt tot uw operatie datum. Hebt u slechts 10 pond te verliezen en enkele maanden te doen, zal het proces waarschijnlijk niet te moeilijk. Als u 50 pond overgewicht en hebben chirurgie volgende maand zijn gepland, kan u nog heel hard werken zo veel om gewicht te verliezen als mogelijk vóór de operatie.

Stap 2

Ten minste vijf dagen per week voor een uur of meer te verbranden van calorieën en afvallen snel oefenen. U kunt afwisselend verschillende soorten trainingen, zoals hardlopen, zwemmen, fietsen en met behulp van een elliptische trainer, zodat je niet vervelen te. Toevoegen-krachttraining oefeningen zoals biceps krullen en enkele dagen kniebuigingen kan per week ook stimuleren uw stofwisseling en helpen u om gewicht te verliezen sneller. Als u chirurgie voor een blessure zoals een hamstring scheur of een ander probleem dat belemmert uw mogelijkheid om te oefenen ondervindt, met een personal trainer praten over welke oefeningen u veilig kunt doen.

Stap 3

De Mayo Clinic gezond gewicht piramide hulpprogramma gebruiken om te bepalen hoeveel calorieën je zou moeten eten elke dag voor gewichtsverlies, en hoeveel porties van iedere voedingsgroep wordt aanbevolen. De Mayo Clinic gezond gewicht piramide tool is online toegankelijk. Voert u eenvoudig uw lengte, gewicht, geslacht en leeftijd en het beveelt aan hoeveel calorieën en porties van verschillende voedingsmiddelen die je voor een optimale gezondheid eten moet. Zij beklemtoont ook hele granen zoals brown rice in plaats van geraffineerde granen zoals witte rijst, en mager vlees in plaats van vette vleeswaren. Deze voedingsmiddelen zal u helpen om gewicht te verliezen op tijd voor de operatie.

Stap 4

Houden een dagboek bij voeding en lichaamsbeweging elke dag tot uw operatie-- en vergeet niet, uw motivatie is uw gezondheid. Opnemen wat je eet en hoeveel en hoeveel fysieke activiteit die u doen in uw dagboek voedsel en activiteit. U kunt een calorie teller website zoals CalorieKing.com gebruiken voor het bijhouden van uw dagelijkse doelen.

Wat die u nodig hebt

  • Voeding en lichaamsbeweging dagboek

gerelateerde artikelen