How to Increase lichaamsgewicht voor vrouwen

May 30

Hoewel de meeste vrouwen een harde tijd verkrijgen van het gewicht meestal niet hebben, hebben sommige vrouwen moeite verpakking op de pond. Ondergewicht vrouwen lopen een verhoogd risico van medische problemen, zoals haaruitval, osteoporose, verzwakt immuunsysteem en chirurgische complicaties. Als u probeert om gewicht te bereiken, houden regelmatig afspraken met uw arts om ervoor te zorgen dat u verblijft in een gezond gamma.

Stap 1

Vaak eten. Begrazing van de hele dag kunt u gewichtstoename. Streven naar een minimum van vier tot zes maaltijden per dag.

Stap 2

Het aantal calorieën die u elke dag verbruikt bijhouden. Om te krijgen een pond gewicht, moet u een extra 3500 calorieën te verbruiken. Nuttigen van ten minste 500 meer calorieën dan u gewoonlijk elke dag doet kunt u een gemiddelde van een pond per week krijgen.

Stap 3

Calorie-dicht voedsel consumeren. Pindakaas, gedroogd fruit, kaas, stoofschotels, soepen en zaden pack veel calorieën in een kleine hoeveelheid voedsel.

Stap 4

Voeg meer vet aan uw dieet. Kies onderdelen met gezonde vetten, zoals olijfolie, noten en avocado's, en voeg ze toe aan uw maaltijden. Echter volgens "The Doctor's Book of Home Remedies," featured op de website van moeder natuur, moet vet geen make-up meer dan 40 procent van uw dieet.

Stap 5

Het drinken van dranken die hoog in calorieën. Shakes, smoothies, melk en fruit sap alle extra calorieën toevoegen aan uw dieet. Vloeibare supplementen, beschikbaar over de toonbank, bevatten extra calorieën voor de vrouwen die streven om gewicht te bereiken.

Stap 6

Gewicht te winnen gewicht tillen. Weerstand fitnessapparaten, halters of je eigen lichaamsgewicht kunt door sterkte-trein een minimum van drie keer per week, gedurende 30 minuten of meer elke sessie. Voltooien van een full-body workout te verhogen spier massa en vorm toevoegen aan je lichaam. Squats, lunges, crunches, borst en schouder persen in uw sterkte opleiding routine opnemen.

Tips

  • Vermijd de verleiding om te eten van calorierijke voedingsmiddelen zoals snoep, verwerkt en fastfood kunt krijgen gewicht sneller. Hoewel deze voedingsmiddelen u te winnen gewicht helpen zal, ze ontbreken vaak in voeding en negatieve invloed kunnen hebben op uw gezondheid.

gerelateerde artikelen