Hoe de behandeling van gezwollen ogen In de ochtend

October 21

Omdat de weefsels rond de ogen verzwakken naarmate u ouder, kan met gezwollen ogen ontwaken in de ochtend meer gemeengoed geworden. Hoewel gezwollen ogen niet typisch een medische zorg, ze kunnen worden onaantrekkelijk en veel mensen zoeken naar manieren om de zwelling te verminderen. Vele at Home behandelingen zal doen de truc onder normale omstandigheden, maar u moet altijd een arts raadplegen als uw oog zwelling bijzonder ernstige of aanhoudende is.

Stap 1

Een koele kompres of koud, NAT washandje toepassen op de ogen voor ongeveer 15 tot 20 minuten. Vergadering rechtop blijven, als jij dit en gebruik lichte druk, stelt MayoClinic.com.

Stap 2

Allergie medicatie nemen als uw gezwollen ogen worden veroorzaakt door allergieƫn. Een antihistaminicum over-the-counter medicatie eerste proberen, maar als dat niet werkt, vraag uw arts als een recept medicatie voor allergie zou nuttig zijn.

Stap 3

Blijven rechtop. Je hoofd bijhouden kan helpen de bundeling van de vloeistof onder je ogen te verdrijven, die vervolgens de zwelling verminderen kunnen.

Stap 4

Vermijd overdreven wrijven of aanraken van het gebied rond je ogen. Doen kan dus bijdragen tot de zwelling en het creƫren van donkere kringen, volgens Dr. Gary Goldfaden in de maart 2005 nummer van "Life Extension Magazine."

Stap 5

Wat meer slaap krijgen. Als u had minder dan zeven tot acht uur slaap, kan slapen helpen verminderen de zwelling. Houd je hoofd licht verhoogde tijdens het slapen om te voorkomen dat vocht bundelen onder je ogen.

Waarschuwingen

  • Als u ondervindt belangrijke zwelling rond de ogen die niet verbeteren of als u vochtretentie in andere gebieden van uw lichaam merkt, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met uw arts. Dit kan een teken van een ernstig medisch probleem, zoals nier of lever ziekte, waarschuwt de Aetna InteliHealth website.

Tips

  • Hoewel geen wetenschappelijke studies steunen of weerleggen van het gebruik van komkommers of zout inname te verminderen zwelling oog te beperken, kan men waard is een poging om te zien als deze benaderingen voor u werken.

Wat die u nodig hebt

  • Allergie medicatie (optioneel)
  • Koud kompres

gerelateerde artikelen