De beste huid zorg lijnen

June 19

De beste huid zorg lijnen

Skin care producten zijn ontworpen om de gezondheid van uw huid te verbeteren door het verstrekken van vocht en bescherming aan de huidcellen van uw. Huid zorg lijnen die worden beschouwd als dat de beste door dermatologen hebben een breed scala aan producten voor de behandeling van alle huid typen en zorgbehoeften van de huid. Aankoop producten die op uw huid inspelen Typ en gebruik ze als regisseerde voor de beste resultaten.

Olay

Olay begon in het eigen laboratorium van scheikundige Graham Wulff in de vroege jaren 1950. Wulff wilde maken van een product dat verschilde van de vette gezicht crèmes die populair tijdens die tijd waren. Wulff van producten zijn ontworpen om snel doordringen, verenigbaar zijn met een scala aan huidtypes, beschermen de huid, herstellen en houd vocht binnen 10 minuten na toediening. De oorspronkelijke naam van deze huid zorg lijn was olie van Olay Beauty Fluid, maar werd later veranderd naar Olay door Procter & Gamble in 2000.

Vandaag behandelen Olay producten variërend van combinatie/vette tot gevoelige en huidverzorging zorgen variërend van acne tot ruwe patches huidtypes. Bovendien heeft Olay anti-veroudert, lichemalijke hidratatie, gezichtsreiniging en sunless tanning producten.

Neutrogena

Neutorgena Corp. produceert en verhandelt een lijn van redelijk geprijsde huid- en haarverzorgingsproducten aan meer dan 70 landen. Neutrogena begon onder de naam Natone, opgericht door Emanuel Stolaroff in 1930. In 1954, Stolaroff raakte bevriend met een Belgische cosmetische chemicus Dr. Edmond Fromont waarvan gepatenteerde huid zorg formule geproduceerd een milde, duidelijke zeep die gemakkelijk gespoeld en huid terug naar haar normale pH in slechts een minuut na toepassing genoemd. Fromont de formule werd geadopteerd door Stolaroff en later verkocht in de Verenigde Staten, waar het werd gekocht door Johnson & Johnson in 1994.

Alle Neutorgena producten zijn dermatoloog-getest naar adres een scala aan huid zorg bezorgdheid van diepe rimpel preventie tot acne vechten tot vermindering van de olie. Producten worden verdeeld in gezichts-, haar-, huid- en cosmetische categorieën en producten voor de behandeling van uw specifieke zorg binnen elke categorie zijn geformuleerd.

Vaseline Intensive Care

Robert Chesebrough ontdekt in 1870 een 100 procent natuurlijke product uit binnen de kern van de aarde dat rijk aan mineralen was. Dit product — vaseline — had opmerkelijke skin-genezende eigenschappen dat Chesebrough begon te commercialiseren onder de merknaam Vaseline. Vaseline van lotions en body crèmes zijn gemaakt met vitaminen A en E, Aloë vera, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen om te hydrateren, stevige en hydrateren de huid over je hele lichaam.

Aveeno

Albert en Sydney Musher gemaakt het merk Aveeno in 1945 met een geloof dat eeuwenoude schoonheid rechtsmiddelen de belofte voor menselijk welzijn zou houden. Samen met de Mayo Clinic, de Mushers experimenteerde met ruwe granen, die leidde tot de ontdekking van een natuurlijke bad additief die 100 procent colloïdale havermout — tot een Ultra fijn poeder gemalen. Colloïdale havermout is bekend om zijn vermogen om te vergrendelen in vocht en geïrriteerde huid te verlichten.

Aveeno van producten — gemaakt met soja, haver, shiitake, blackberry blad, dille en moederkruid — zijn onderverdeeld in collecties zoals positief tijdloos, positief stralende, heldere teint en Ultra-kalmerend. Deze collecties zijn lichaam, gezicht, zon, haren en baby verzorgingsproducten met artikelen zoals cosmetica, lotions, reinigingsmiddelen en lip balsems. Aveeno de uitgebreide lijn van huidverzorgingsproducten is goedgekeurd door dermatologen en kinderartsen voor meer dan 60 jaar als gevolg van hun effectiviteit en de veiligheid van hun natuurlijke ingrediënten.


gerelateerde artikelen