Medicijnen die leiden hartfalen tot kunnen

December 7

In de meeste gevallen ontwikkelt hartfalen na cardiovasculaire voorwaarden zoals coronaire hartziekte en hypertensie hebben beschadigd en verzwakt het hart. Hart spier schade of cardiomyopathie wordt veroorzaakt door infecties, alcoholmisbruik en het toxische effect van bepaalde geneesmiddelen. Een bereik van drugs die leiden hartfalen tot kunnen bevatten cocaïne, sommige chemotherapie agenten en drugs gebruikt voor de behandeling van niet-insuline afhankelijke diabetes.

Cocaïne

Cocaïnegebruik leidt tot schadelijk op korte termijn en lange termijn effecten op het lichaam. Kortlopende effecten op het cardiovasculaire systeem omvatten hypertensie, tachycardie en vernauwde bloedvaten de poedervorm vorm is gesnurkt of gemengd met water en geïnjecteerd. Het is een hoogst verslavend genotmiddel drug die tot misbruik en effecten op lange termijn leidt. De langetermijneffecten zijn medische complicaties, zoals hart-en vaatziekten, hartaanvallen, respiratoire insufficiëntie, lijnen en vangsten. Volgens het National Institute on Drug Abuse zijn sterfgevallen ten gevolge van cocaïne meestal het gevolg van een hartstilstand of een inbeslagneming gevolgd door respiratoire arrestatie.

Anthracycline

Anthracycline, met name Doxorubicine, is een zeldzame maar ernstige bijwerking van de pompwerking van het hart verstoren. Dit geneesmiddel is een soort antibioticum dat het DNA in kankercellen beschadigt. Cardiotoxicity acuut treedt op tijdens de behandeling maar is van voorbijgaande aard. Echter als cardiale schade vordert, kunt een patiënt die chemotherapie met anthracycline heeft ontvangen presenteren met congestief hartfalen als vroeg als één jaar na de behandeling of als laatste maar liefst tien jaar of meer na de behandeling. Chemocare.com zegt dat een patiënt een beperkte hoeveelheid van dit soort drugs in een mensenleven ontvangen kan. De "levensduur maximale dosis" wordt verlaagd voor patiënten met hart-en vaatziekten, die zijn ontvangen van de therapie van de straling op de borst of die andere hart toxische drugs nemen. Protocol bevat controle van de patiënt hartfunctie voorafgaand aan en tijdens de toediening van dit type van chemotherapie.

Geneesmiddelen voor de behandeling van Diabetes

Een klasse van medicijnen genoemd thiazolidinediones, met inbegrip van pioglitazone en Rosiglitazon, die worden voorgeschreven om te behandelen van niet-insuline afhankelijke of diabetes type 2, veroorzaken of verergeren van hartfalen zijn gebleken. Volgens het National Center for Biotechnology Information stijgen thiazolidinediones de lichaamseigen gevoeligheid voor insuline. Er is een belangrijke waarschuwing verbonden aan het gebruik van pioglitazone. Deze drug kan veroorzaken of verergeren van congestief hartfalen. Een persoon met een geschiedenis van hartfalen of een persoon die symptomen van hartfalen ontwikkelt op de hoogte zijn arts met deze informatie. De Amerikaanse Food and Drug Administration is de herziening van informatie met betrekking tot de mogelijkheid van cardiovasculaire risico's in verband met Rosiglitazon. De huidige waarschuwing is dat Rosiglitazon veroorzaakt vochtretentie die kan leiden tot of verergeren van congestief hartfalen. Het is belangrijk voor een patiënt te informeren van haar arts als ze een geschiedenis van hartfalen heeft alvorens deze drug.


gerelateerde artikelen