Wandelen in de Porkies van Michigan

February 4

Wandelen in de Porkies van Michigan

Het stekelvarken bergen, bijgenaamd de Porkies, op Michigan's Upper Peninsula strekt zich uit over bijna 95 vierkante mijl en is één van de laatste resterende grote wildernis gebieden in de Midwest. Dit verbluffende wildernis staatspark, dat toegankelijk is via de Interstates 45 of 64, omvat tientallen wandelroutes die total bijna 90 mijl in lengte; schijnbaar eindeloze mijl van bossen; 21 mijl van het strand; Naast rivieren, meren en vijvers.

Lake Superior Trail

De Lake Superior Trail, die mag niet worden verward met de grotere Superior-wandelweg, is het langste voetpad in de Porkies uitrekken van meer dan 17 mijl langs de zuidelijke kust van Lake Superior. Dit afgelegen en rustieke trail is één van de meest uitdagende wandelingen in het park, zoals het slingert door rotsachtige, grillige terrein grenzend aan de oever van het meer en de bossen van dennen en berken.

Korte routes

De Porkies bieden begin wandelaars met korte, maar prachtige routes, van 0,5 tot amper drie mijl. Ga naar de Porcupine bergen top piek toren Trail, een 0,5-mijl parcours waarin top piek, de hoogste berg in het park, op amper 1,960 voeten. Aan de top, hoofd tot de 40-voet uitzichttoren die geeft weg naar een panoramisch uitzicht van Minnesota en Wisconsin. De Superior-lus is een ander eenvoudig 1.5-mile trail noordwest van de Unie Bay camping en verbonden met de herten Yard Trail naar het westen. De lelie vijver Trail is een matig gemakkelijk parcours dat gaat voor ongeveer 2,5 mijl en lussen rond een kleine trout lake.

Dag wandelingen

Middelactief wandelaars kunnen kiezen meerdere dagen durende wandelingen in de Porkies, met routes tussen drie tot zes mijl lang. De vijf-mijl heen-en terugreis Brighton-Penosha Trail slingert door schilderachtige dennenbossen. Tijdens de wandeling zult u van het gebied, dramatische, gekartelde ruggen, die werden gevormd door gletsjers te verplaatsen in het gebied duizenden jaren geleden opmerken. De pittoreske helling Trail kijkt uit over de Upper Carp River en het schilderachtige meer van de wolken en bevat diverse watervallen langs de Upper Carp River. Volg Unie voorjaar, het tweede grootste natuurlijke voorjaar in Michigan, die uit ongeveer 700 gallons per minuut zoetwater bussen op het fonteinenpad Unie.

Lange routes

Het stekelvarken bergen wildernis State Park biedt meer ervaren wandelaars diverse lange paden die voor ongeveer 10 mijl uitbreiden. Het Betsie River trail, ongeveer zes mijl ten westen van de stad van Thompsonville, idyllisch uitzicht op de rivier en gras meren omvat, en omvat mijl van wetlands, pijnbomen en hardhout bossen. De rivieren Trail strekt zich uit over ongeveer 10.5 mijl met uitzicht op de externe Unie rivier--een zijrivier van de Lake Superior-- en is net ten oosten van de zuidelijke grens van het park.


gerelateerde artikelen