Kan Jojoba olie Help Acne-gevoelige huid?

December 8

Kan Jojoba olie Help Acne-gevoelige huid?

Je kan hebben gehoord van jojobaolie als product dat bij acne-gevoelige huid helpen kan. Als u op zoek bent voor een zachte en natuurlijke behandelingsoptie wissen uw teint, macht jojoba-olie zitten iets overwegen waard. Jojobaolie is een niet-comedogeen, vloeibare wax die vaak wordt gebruikt voor hidratatie, vlek behandeling en zuivering van de acne-gevoelige huid; Er is echter niet voldoende wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van haar effect op acne.

Identificatie

Kan Jojoba olie Help Acne-gevoelige huid?

Jojobaolie is afgeleid van de zaden van de boom van de jojoba (Simmondsia chinensis). Technisch, is het niet een olie, maar liever een vloeibare wax met een gouden kleur en de zeer milde geur. Jojobaolie heeft al lange tijd gebruikt voor huidaandoeningen in de volksgeneeskunde en is nog steeds nuttig geacht voor problemen met inbegrip van acne, eczeem en psoriasis. Volgens «««Acne.org, jojoba-olie schijt dichter bij de olie op de menselijke huid--talg--dan andere plantaardige oliën, waardoor het een ideale ingrediënt in producten van de huid.

Jojoba als een vochtinbrengende crème

Kan Jojoba olie Help Acne-gevoelige huid?

Jojoba-olie is een populaire ingrediënt in vele moisturizers. Acne.org stelt dat er wordt gedacht dat vette huid doordat de huid denk dat het al genoeg olie is geproduceerd met behulp van jojobaolie regelt. Jojoba-olie gebruikt als een vochtinbrengende crème, u kunt het toepassen van een paar druppels pure jojobaolie direct op het gezicht door zachtjes masseren in. Als alternatief kunt u een kleine hoeveelheid toevoegen aan je moisturizer. Jojoba is veilig te gebruiken rond de oogcontour.

Oil Cleansing methode

Kan Jojoba olie Help Acne-gevoelige huid?

De olie zuivering methode, of "OCM," is een manier van reinigen van het gezicht met olie om te verwijderen van de olie. De theorie achter deze behandeling is dat de olie olie op het gezicht breekt en reinigt de poriën, hoewel geen wetenschappelijk bewijsmateriaal dit terug. De schoonheid hersenen suggereren afwisselend naar uw reguliere facial cleanser en de OCM elke andere week; Zie wat werkt voor uw huid. Jojoba is een olie die kan worden gebruikt in de OCM. Zachtjes de massageolie op je gezicht dan verwijderen door het plaatsen van een warm washandje op je gezicht, te laten afkoelen, daarna de olie afvegen. Het washandje moet worden gespoeld en twee tot drie keer opnieuw worden aangebracht totdat de olie verdwenen is. Tot slot spatten je gezicht met koud water.

Vlek behandeling

Kan Jojoba olie Help Acne-gevoelige huid?

Jojoba-olie kan ook worden gebruikt als een plek behandeling voor acne. Volgens een studie uitgevoerd door onderzoekers van de Ain-Shams-Universiteit, Cairo, Egypte, en gepubliceerd in 2005 in "Farmacologisch onderzoek," heeft jojoba-olie bewezen anti-inflammatoire eigenschappen, die nuttig zijn voor inflammatoire aandoeningen zoals acne kunnen zijn. U kunt een plek behandeling, Meng een paar druppels jojoba-olie met een paar druppels tea tree olie en rechtstreeks toepassen op een puistje. Tea tree olie is een natuurlijke antibacteriële, die vaak wordt gebruikt voor de bestrijding van acne. Tea tree olie uit de buurt van de ogen houden.

Overwegingen

Kan Jojoba olie Help Acne-gevoelige huid?

Bij gebruik van jojobaolie om acne te behandelen, enkele overwegingen in gedachten houden voor het aan effectieve. Koop alleen pure, koudgeperste jojoba-olie, die vaak in natuurlijke voedingopslag gevonden wordt. Ook, als er teveel jojoba-olie wordt gebruikt, is het mogelijk dat uw acne verergeren kan, omdat de overtollige olie bovenop de huid zit en kan stof en vuil aantrekken. Wanneer u jojobaolie als een vochtinbrengende crème, pas een paar druppels of zoveel als uw huid kan absorberen.


gerelateerde artikelen