Eiwitrijk Snacks voor diabetici

July 9

Eiwitrijk Snacks voor diabetici

Als u diabetes hebt, uw lichaam koolhydraten niet correct metaboliseren en hebt u hoge bloedsuikerspiegel. Een koolhydraat-gecontroleerd dieet kan helpen u bij het beheren van je bloedsuikerspiegel en gezonde, eiwitrijk hapjes kunt vasthouden aan dergelijke een maaltijd plan. De American Diabetes Association stelt een bron van eiwitten bij elke maaltijd.

Ongezoete yoghurt

Een 8-ounce container van vetvrije yoghurt bevat 13 gram eiwit, of 26 procent van de dagelijkse waarde voor een individu op een 2000 calorieën dieet. Het consumeren van meer laag-vet zuivelproducten, zoals yoghurt, kan helpen u bij het beheren van uw diabetes. Yoghurt is een goede bron van calcium, die helpt bouwen en onderhouden van sterke botten. Voor een eiwitrijke, koolhydraatarme snack, hebben duidelijke, vetvrije yoghurt met gesneden groenten, zoals broccoli en bloemkool roosjes of peultjes.

Tonijn

Een 3-ounce portie van tonijn in blik licht in water biedt 16.5 gram eiwit. Ingeblikte tonijn en tonijn in een zakje zijn kant-en-klare levensmiddelen die u kunt opslaan zonder koeling thuis of werk. Tonijn bevat omega-3 vetzuren, die uw risico voor hart-en vaatziekten verlagen kunnen wanneer je ze regelmatig consumeren. Dit voordeel is belangrijk voor diabetici omdat diabetes een risicofactor voor hart-en vaatziekten is. Hebben tonijn op een sneetje volkoren brood met sla en tomaten.

Turkije Roll-Ups

Gesneden kalkoenfilet bevat 4,7 gram eiwit per ounce en slechts 28 calorieën. Neem een paar segmenten van Turkije en bestrijk ze met deel-skim ricotta kaas, waarin 14 gram eiwit per portie van 1/2-cup. Plaats de avocado segmenten, waarmee hart-gezond enkelvoudig onverzadigde vetten, op de kaas. Elk segment van de borst Turkije rond de kaas en avocado voor uw snack oprollen. Variëren de snack met behulp van vetvrije kwark of plakjes magere Zwitserse kaas in plaats van ricotta.

Kwark

Een 4-ounce portie nonfat kwark verstrekt 12 gram van eiwit, en het is een bron van calcium. Het consumeren van uw cottage kaas met 2 eetlepels zonnebloempitten of een ounce van noten, die gezonde onverzadigde vetten toevoegen. Cottage kaas gaat ook goed met selderij stokken, plakjes komkommer, bessen en meloen. Kies verminderd-vet kwark in plaats van regelmatig aan het verminderen van uw consumptie van verzadigde vetten, die cholesterol verhoogt en verder verhoogt uw risico voor hart-en vaatziekten.

Bonen en kaas met minder vet

Half kopje van vetvrij gebakken bonen bevat 6 gram eiwit en een ounce nonfat cheddarkaas heeft 9 gram. Smelt geraspte kaas met verlaagd vet op vetvrij refried, zwart, pinto of andere bonen, en boven het met salsa of vetvrije yoghurt, als u wilt. U kunt uw bonen en kaas eten op hun eigen, of u kunt een blad Sla wrap de schotel. Kies zoutarm blik bonen of koken van gedroogde bonen ter vermindering van het natriumgehalte van deze high-protein snack.


gerelateerde artikelen