Home Remedies voor koortsblaasjes op neus

August 18

Home Remedies voor koortsblaasjes op neus

Volgens de Mayo Clinic, zijn koortslip veroorzaakt door bepaalde stammen van het herpesvirus, en herpes simplex virustype 1 herpes simplex virustype 2, hoewel type de meest voorkomende oorzaak van koortsblaasjes is. Terwijl koortsblaasjes op de neus worden kan ongemakkelijk en enigszins gênant voor degenen die ze krijgen, zijn er sommige huismiddeltjes die voor de behandeling van het probleem snel en efficiënt kunnen helpen. Echter deze middelen hebben niet gepaard met de Food and Drug Administration, dus Raadpleeg uw arts alvorens hen te proberen.

Zink water gebaseerde oplossing

Volgens Julie Gabriel, auteur van "de groene gids van de schoonheid: uw onmisbare hulpbron voor organische en natuurlijke huidverzorging, haarverzorging, make-up en parfums," een oplossing op basis van water zink kan helpen te verminderen van koortsblaasjes op de neus en de mond. Volgens Gabriel, een watergedragen zink-oplossing kan worden gevonden op de meeste drogisterijen, en het moet bevatten een maximum van 2 procent zink-oxide. De watergebaseerde zink als oplossing wilt gebruiken op je neus, schar op een kleine hoeveelheid van het mengsel op de koortslip en laat het op tot de oplossing droogt, of laat het 's nachts. Wassen van de huid met een zacht reinigingsmiddel nadat het is opgedroogd of in de ochtend en gewoon de koortslip met rust laten. Deze behandeling kan dagelijks zoals nodig, tenzij de zink-oxide uw huid irriteert worden herhaald.

Vaseline

Vaseline is een gemeenschappelijk folk remedie te helpen verminderen de zichtbaarheid van koortsblaasjes terwijl het helpen om zich te ontdoen van hen zo snel mogelijk. Vaseline gebruiken op een koortslip, gewoon een kleine hoeveelheid, ongeveer de grootte van een dubbeltje, op de huid te deppen en zachtjes in te masseren gedurende een minuut. Laat de vaseline op je neus gedurende één uur, vermijden van andere delen van uw huid. Zachtjes uw huid met gewone zeep reinigen na een uur en DEP de huid droog. Deze behandeling kan twee keer per dag worden gebruikt, zolang het niet uw huid irriteert doet. Merk op dat je voor de hoogste concentratie van vaseline in elk product dat u, kijken moet aanschaft zoals mensen met lagere bedragen niet kan zo effectief voor het wegwerken van een koortslip.

Lysine

Volgens Paul A. Offit, Bonnie Fass-Offit en Louis M. Bell, auteurs van "Breaking the Habit antibiotica: een Parent's Guide to hoest, verkoudheid en oorinfecties, keelpijn," het aminozuur lysine kan worden gebruikt voor de behandeling van koortsblaasjes, zowel in de mond en op de neus. Voor het gebruik van lysine als een koortslip behandeling, raden de auteurs u ongeveer 2.000 tot 3.000 mg lysine per dag totdat de koortslip gaat weg, en het bedrag moet worden verdubbeld als je een extra koortslip vormen terwijl de behandeling van het ene te nemen. Deze behandeling kan worden gebruikt voor maximaal twee weken zo lang als u bijwerkingen niet opmerken. Merk op dat lysine-rijk voedsel ook handig zijn kunnen als u niet wilt nemen van een supplement, en een paar van deze biergist, aardappelen, zuivelproducten en rood vlees omvatten.


gerelateerde artikelen