Partner van de CrossFit trainingen

June 22

CrossFit is een kracht en conditioning programma geschikt voor een breed scala van vaardigheden, met inbegrip van topsporters en beginnende oefeningen. De trainingen--gewoonlijk aangeduid als de "WOD" voor "training van de dag"--nemen een verscheidenheid aan oefeningen zoals de grote liften--met inbegrip van deadlifts en Olympisch liften--gymnastische bewegingen zoals pullups en pushups en metabole conditioning oefeningen zoals hardlopen en roeien. Terwijl de meeste CrossFit trainingen zijn bestemd voor personen, voorschrijven aantal filialen CrossFit partner of team trainingen een uitdagende en leuke component aan fitness wilt toevoegen.

Murph

"Murph" is een benchmark CrossFit held training vernoemd naar Marine luitenant Michael Murphy die werd gedood in Afghanistan op 28 juni 2005. Zoals voorgeschreven, wordt zo spoedig mogelijk en begint met het runnen van een mijl volgde met 100 herhalingen van pullups, 200 herhalingen van push ups en 300 herhalingen van kraakpanden vóór afwerking met een andere één mijl "Murph" uitgevoerd. Voor een partner training, beide partners beginnen met de anderhalve run en voer vervolgens de voorgeschreven herhalingen op pullups, push ups en kniebuigingen met slechts één partner tegelijk werken. Beide partners een andere mijl lopen tot het einde van de training.

Dodgeball

De CrossFit dodgeball partner training zet een twist aan de traditionele dodgeball-spel. Zoveel verschillende gekleurde ballen, vindt u mogelijk als elke bal geeft aan een specifieke oefening. Generaal dodgeball regels toepassen, maar wanneer u met een bal wordt geraakt moet u de oefening en een bepaald aantal herhalingen uitvoeren voordat u terugkeert naar het spel. Bijvoorbeeld, kan een gele bal 10 push ups geven terwijl een rode stip 10 burpees is en een blauwe bal 10 kraakpanden is. Als een gele bal u raakt, zou u 10 push ups uitvoeren voordat u terugkeert naar het spel.

Chipper

CrossFit "chipper" trainingen worden gekenmerkt door vier of meer oefeningen gegroepeerd in de indeling van een circuit-stijl. Met uw partner, een totaal van 10 herhalingen op handstand push-ups, 20 herhalingen op knieën op ellebogen, 30 herhalingen op burpees, 40 herhalingen op vak sprongen, 50 herhalingen op ring dips, 60 herhalingen op pullups, 70 herhalingen op 80 herhalingen op situps, pushups, 90 herhalingen op squats op 100 herhalingen op double-unders springtouw te voltooien. Slechts één partner is toegestaan om te werken op een bepaald moment en het doel is om zo snel mogelijk het voorgeschreven aantal oefeningen uitvoeren.

Zand tas Relay

De zand tas relay partner CrossFit workout combineert functionele oefeningen zoals squats, burpees en zandzak gooit samen met push ups, situps en partner springen touw. De zand tas relay training starten door het uitvoeren van 20 partner squats met uw rug samen en armen gesloten. Vervolgens gooit elke partner de zand zak overhead en achteruit zoveel mogelijk. Uitvoeren van twee burpees vóór elke worp zand tas en gooi de zand zak een totaal van 400 meter. Afwerking door 10 high-five pushups, 10 partner been slot situps, 10 back-to-back squats en 10 partner sprong touwen geconfronteerd met één richting uit te voeren.


gerelateerde artikelen