Wanneer zal ik beginnen met het zien van de resultaten van de Ab-Lounge?

September 17

Wanneer zal ik beginnen met het zien van de resultaten van de Ab-Lounge?

De Ab-Lounge is een stuk van abdominale gerichte fitnessapparatuur geproduceerd door Fitness Quest en vooral via televisie infomercials en Internet reclame verkocht. Het lijkt op een lounge stoel die in het midden plooien en kunt u het bereiken van acht verschillende buikspieroefeningen. Volgens «««DietSpotlight.com, kan regelmatig gebruik van de Ab-Lounge resulteren in taille trimmen resultaten.

Minimale resultaten

Fitness Quest raadt u langzaam beginnen en alleen gebruik maken van uw Ab Lounge twee of drie keer per week tot u gewend geraakt aan de apparatuur. Het bedrijf adviseert dat u bijhouden van uw gewicht en de afmetingen voor uw taille, buik, dijen en kuiten. Controleer deze metingen om de twee weken van uw workoutprogramma om de voortgang die u maakt. Het kan duren om fysieke resultaten te zien, maar het bijhouden van uw nummers zullen u helpen controleren pasmunten in uw lichaamsvorm.

Training frequentie

Hoe vaker u oefenen op de Ab-Lounge, des te waarschijnlijker u zijn om resultaten te zien. Fitness Quest beveelt aan het verhogen van de intensiteit, de frequentie en de duur van uw training. Intensiteit verwijst naar het tempo van uw training; frequentie verwijst naar hoe vaak je oefening per week verschijnend en duur spreekt tot hoe lang elke sessie is. Verhogen een van deze aspecten elke week door een kleine hoeveelheid voortdurend uitdaging jezelf en resultaten meer zichtbaar te maken. Echter niet trainen met de Ab-Lounge meer dan vier dagen per week.

Buikvet

Volgens de Harvard Medical School, zal "ter plaatse uitoefenen" als dat wat je doet op de Ab-Lounge niet hervormen uw lichaam op zijn eigen. Ongeacht hoeveel crunches u uitvoeren op de Ab-Lounge of hoe sterk uw buikspieren worden, u ziet geen resultaten, tenzij u verminderen uw lichaamsvet percentage door dieet en lichaamsbeweging.

Cardiovasculaire programma

Fitness Quest raadt aan dat u uw gebruik van de Ab-Lounge echtpaar met een cardiovasculaire oefeningsprogramma voor sterk verhogen je per calorie-tekort en dus helpen u resultaten in uw taille en buikspieren veel sneller zien. Harvard-Staten dat de mensen die zich met 30 tot 60 minuten van matige intensiteit bezighouden oefening per dag kunnen effectief verminderen hun algehele lichaamsvet, met inbegrip van moeilijk buikvet. Hoe meer u traint, des te waarschijnlijker u bent om resultaten eerder uit uw training te zien.


gerelateerde artikelen