Hoe te stoppen met diarree in een 2-jarige kind

December 19

Hoe te stoppen met diarree in een 2-jarige kind

Diarree is gebruikelijk bij jonge kinderen en kan vele oorzaken hebben, waaronder virale en bacteriële infecties die gemakkelijk uit te door kinderen strijken. De meeste gevallen van diarree zijn niet ernstig, maar ze hoeven te hun beloop. Helaas, dit kan duren een week, afhankelijk van de oorzaak. Het goede nieuws is dat de meeste jonge geitjes boete op hun eigen herstellen zal en kunnen blijven eten als normaal, volgens de American Academy of Pediatrics.

Stap 1

Bieden uw kind duidelijk vloeistoffen gedurende de dag, om hem te houden gehydrateerd ondanks het vochtverlies van de diarree. Water is een goede keuze, maar u kunt ook proberen om hem te eten wat bouillon.

Stap 2

Vermijd het geven van uw kind vruchtensappen zoals appelsap. Hoewel veel kinderen als de smaak van vruchtensappen, kunnen de suikers in fruit verergeren diarree, volgens de MayoClinic website.

Stap 3

Toestaan dat uw kind te eten zo veel of zo weinig als ze wil. Start door het aanbieden van zachte, lage-fiber voedingsmiddelen en verplaats vervolgens geleidelijk naar harder voedsel met meer vezels. Goede keuzes omvatten vlakte crackers, rijst en kip.

Stap 4

Vuile luiers desgewenst wijzigen. Vanwege de toename van de stoelgang wanneer een kind diarree heeft, de huid op de bodem kan worden geïrriteerd en ontstoken. Veeg van de luier gebied grondig en toepassen van diaper rash cream zo nodig.

Stap 5

Neem contact op met uw kind kinderarts als uw aankondiging bloed in zijn ontlasting of als zijn koorts groter dan 102 graden F. is

Stap 6

Horloge voor tekenen van uitdroging, waaronder droge luiers of geen plassen voor drie of meer uren, huilen zonder tranen, droge tong en mond, en dat de huid doet niet afvlakken wanneer geknepen, volgens de nationale digestieve stoornissen informatie Clearinghouse. Als uw kind lijkt te worden gedehydrateerde, onmiddellijk contact met uw kinderarts.

Waarschuwingen

  • Geef uw 2-jarige anti-diarree medicatie niet tenzij uw kinderarts heeft u om dit te doen, volgens de American Academy of Pediatrics.

Tips

  • Als uw kind wil eten, probeer het aanbieden van kleinere hoeveelheden voedsel vaker gedurende de dag, volgens de American Academy of Pediatrics.
  • Een kind met een milde tot matige diarree kan nog melk drinken. Als ze opgeblazen krijgt of buikpijn ontwikkelt, vraagt u uw kinderarts als u melk vermijden moet tot de aflevering gaat.
  • Als de diarree blijft bestaan voor meerdere dagen, neem contact op met uw kinderarts over het gebruik van elektrolyt oplossingen om te helpen uw kind blijven gehydrateerd.

gerelateerde artikelen