Alcoholische herval waarschuwingssignalen

July 14

Alcoholische herval waarschuwingssignalen

Herval verwijst naar uitoefening van maladaptieve gedrag dat tot gebruik van alcohol leidt. Het herstelproces omvat vaak herval terug naar drinken; Dit is onderdeel van het proces in het ontwikkelen van een effectiever plan voor soberheid. RelapsePrevention.com geeft aan dat 90 procent van de mensen met een alcohol-probleem ervaren ten minste één herval na behandeling. Herval waarschuwingssignalen bestaan vaak ver voordat de werkelijke betrokkenheid van alcoholgebruik begint. De waarschuwing signalen aan terugvalpreventie optreden op een emotionele, mentale en fysieke niveau.

Fysieke en biologische tekenen

Fysieke waarschuwingssignalen omvatten de biologische reactie van het lichaam wanneer het potentieel voor het bereiken van alcohol aanwezig is. Vaak, fysiek dichter naar een plek die alcohol of een persoon naar voren gebogen aan het drinken van heeft sparks de biologische respons. Waarschuwingssignalen van deze aard omvatten een verhoogde hartslag, prikkelbaarheid en angst wanneer in of in de buurt van de aanwezigheid van alcohol. De Mayo Clinic herkent een onbewuste coping afweermechanisme denial-of-als een prominente fysieke waarschuwing van terugval genoemd. Ontkenning leidt tot rationalisering of minimaliseren van de gedragingen leidt naar alcohol herval.

Glamorizing ideeën

Leuke gedachten over het gebruik van alcohol kan leiden tot terugvalpreventie. Mentale tekenen zoals fantasieën en herinneringen over vroeger gebruik van alcohol betekenen een mogelijke terugval. Deze waarschuwingstekens leiden vaak tot op zoek naar bewoners die alcohol drinken en planning van de manieren om te drinken zonder gepakt. De geestelijke strijd presenteert een hoog risico op herval te wijten aan de bevestigende gedachten in verband met het gebruik van alcohol "eenmalig" te verlichten van de onbedwingbare trek die gepaard gaan met de gedachten. Glamorizing en fantasie maken vaak een interne strijd binnen de herstellende alcoholist. Deze oorzaken verhoogde stress en verminderde capaciteit om te gaan met de dagelijkse verplichtingen, verder bevestigend excuses om terugvallen.

Emotionele waarschuwingen

Stemmingswisselingen, snelle temperament en abnormale prikkelbaarheid betekenen emotionele waarschuwingssignalen van herval. In eerste instantie verschijnen de herstellende alcoholist niet bewust van de verschuivingen in de stemming weergegeven. Echter kan herkennen het bereik van stemmingswisselingen profiteren van het proces van herstel en voorkomen van herval. Defensiviteit en een dreigende gevoel van eenzaamheid ook verschijnen als emotionele waarschuwingsborden. De checklist op de website van vallei geestelijkegezondheid geeft aan dat de emotionele instabiliteit, verhoogde woede en depressie ook aanwezig als waarschuwingen naar mogelijke herval.


gerelateerde artikelen