Koppeling tussen koolhydraten & spiergroei

July 27

Koppeling tussen koolhydraten & spiergroei

Als u op zoek bent om spier te bouwen, kunt u om opnieuw te evalueren uw inname van koolhydraten, zoals ze de sleutel zijn tot het opbouwen van gebeeldhouwde spieren. Eiwit is vaak over benadrukte in spier-gebouw diëten, en koolhydraten zijn weinig aandacht besteed. Echter, koolhydraten spelen een belangrijke rol bij de opbouw van lean body mass en mag niet worden vergeten.

Koolhydraten leveren energie

Tijdens de training zet je lichaam koolhydraten die zijn opgeslagen in je spieren en lever in ATP-moleculen om ze te gebruiken als energie. Niet eten genoeg of het juiste type van koolhydraten betekent dat uw workouts kunnen potentieel lijden omdat zul je minder energie om te trainen op een hogere intensiteit. Opleiding met een hogere intensiteit heeft een groter effect op het opbouwen van grotere en sterkere spieren. Overbelasting van de spieren is het enige stimulans voor spiergroei en met een hogere intensiteit groei-hormoonniveaus zullen opvoeren.

Koolhydraten en de Post Workout insuline respons

Koppeling tussen koolhydraten & spiergroei

Na uw gewicht opleiding training, het is belangrijk station nutriënten in je bloedbaan en "feed" uw spieren. Dit gebeurt best door "spiking" uw insulineniveaus, en de beste manier om dit te doen is door inname van eenvoudige koolhydraten binnen één tot twee uur na je training. Gedurende deze tijd is je lichaam in de anabole fase, wat betekent dat uw spiercellen primer zijn voor spieropbouw. Koolhydraten stimuleren het vrijkomen van insuline, die aminozuren naar spiercellen duwt te beginnen met het proces van reparatie.

Koolhydraten reserveonderdelen eiwit

Omdat het lichaam afhankelijk van koolhydraten voor energie is, is het laatste wat dat je wilt voor uw lichaam te gebruiken een alternatieve bron. Als u niet uw lichaam met genoeg energie uit koolhydraten, zal dan het worden gedwongen te breken van de waardevolle eiwitten in je lichaam en hen omzetten in een bruikbare bron van energie. Dit proces heet ketose en helaas uw lichaam kan geen onderscheid maken het verschil tussen de eiwitten die je eet en het eiwit in uw spierweefsel. Opslaan van uw lean body mass en blijven op een spier groeiende pad, is het essentieel om uw koolhydraten worden opgeslagen.

Koolhydraten voor juiste zenuwstelsel functie

Tijdens krachttraining werkt je centrale zenuwstelsel te vertellen uw spiervezels wanneer en met welke intensiteit te contracteren. Dus, hoe koolhydraten passen hier? Koolhydraten zijn ook de belangrijkste bron van brandstof die wordt gebruikt door uw centrale zenuwstelsel. Complexe koolhydraten consumeren zal ervoor zorgen dat uw zenuwstelsel functionerende op zijn best blijft. Naarmate uw zenuwstelsel efficiënter, uw kracht zal toenemen en je krijgt meer uit uw gewicht training training.

Hoeveel koolhydraten heb ik nodig?

U kunt met adequate voeding, repareren en verbeteren van spier-grootte en/of kwaliteit. Het is belangrijk om te voldoen aan de eisen van uw energie en vullen glycogeen winkels wanneer u probeert om spier te bouwen. Willen consumeren van 1,5 tot 2 g koolhydraten per pond lichaamsgewicht per dag. Bent u een atleet, is uw dagelijkse koolhydraten behoefte meestal hoger. De American College of Sports Medicine beveelt voor atleten te consumeren overal van 2,7 tot 4.5 g koolhydraten per pond lichaamsgewicht, afhankelijk van de activiteit.


gerelateerde artikelen