Oog oefeningen voor Leesbrillen

May 29

Oog oefeningen voor Leesbrillen

De oorzaak van de vermoeidheid van de ogen varieert van staren naar een computerscherm hele dag aan natuurlijke veranderingen die zich voordoen in de ogen met de leeftijd. Close-range focus kunt oefeningen, als consequent gedaan en dagelijks, versterken van de spieren van het oog, verbetering van de close-range lezing en kraam van de behoefte aan Leesbrillen, volgens het Yoga Journal artikel "Insight voor zere ogen."

Volg de Letter

Deze oefening van oog wordt aanbevolen door Optometristen ter verbetering van de close-range gezichtsvermogen, volgens het artikel van Science Daily "Oefeningen helpen patiënten werk Out visie oogproblemen, Optometrist Says". Deze standaard at Home eye oefening maakt gebruik van een potlood en wordt vaak aangeduid als potlood push-up therapie. Voor het uitvoeren van deze oefening, comfortabel zitten met je hoofd in een neutrale uitlijning, rechtop over je schouders. Houd een potlood direct voor het midden van je gezicht op armlengte. Focus op een kleine letter op het potlood en langzaam dichter te brengen op je gezicht totdat je je neus aanraken. Het doel is om een duidelijke focus op de brief van een afstand en op het puntje van je neus. Uitbreiden van het potlood terug naar armlengte en herhaal 10 tot 12 keer.

Trataka

De trataka is een oefening voor het oog van yoga die bindt de oog spieren en verbetert de concentratie en focus. Deze oefening gebruikt u een kaarsvlam traditioneel, maar elk object zal werken. Beginnen met deze oefening zit comfortabel in de juiste houding; Ontspan uw schouders uit de buurt van uw oren te vermijden hals strain. Inhaleren en focus op een object één tot twee voeten uit de buurt van u, zoals een stip op de muur. Concentreren uw blik op het object zonder te knipperen totdat je ogen beginnen te scheuren. Wanneer u het gevoel dat je niet kan houdt dat uw ogen open langer zonder knippert, sluit ze en zich concentreren op het object, behoud van een levendig beeld in je geest. Houden deze visualisatie voor zo lang als u kunt vervolgens ontspannen en uw ogen open. Herhaal deze oefening twee tot drie keer.

Drie-punt-oefening

De drie-punt-oefening verplaatst je ogen-blik vanuit middelpunt naar links, centreren en rechts, terwijl zich het concentreren op drie verschillende plaatsen. Voorafgaand aan het begin van deze oefening plaats drie focal points om je heen, alle één tot twee voeten weg, een rechtstreeks center van uw blik, een op uw linker kant en een aan uw rechterzijde. Lang zitten en ontspan uw schouders uit de buurt van uw oren, inademen en focus op het middelpunt voor vijf tellingen; zonder het draaien van je hoofd kijken naar uw recht op het punt aan de rechterkant, en houd voor vijf tellingen. Terug te brengen uw blik te centreren en houd gedurende vijf tellingen weer, vervolgens verplaatsen uw ogen alleen kijken naar uw linkerhand op het punt en houd gedurende vijf tellingen. De hele reeks drie tot vijf keer herhaald.


gerelateerde artikelen