Hoeveel Situps moet je een dag om gewicht te verliezen?

May 30

Hoeveel Situps moet je een dag om gewicht te verliezen?

U kunt honderden situps per dag doen, maar zonder veranderingen in uw dieet en cardiovasculaire oefeningsroutine, is nog onwaarschijnlijk dat ze je helpen gewicht te verliezen. Situps zijn een oefening die werken de spieren van de rectus abdominis, de front mantel van de buikspieren, heup flexoren en obliques. De actie niet branden een aanzienlijke hoeveelheid calorieën, noch werkt het vet dat op de top van deze spieren berust; opleiding ter plaatse is gewoon niet mogelijk. Situps zijn niet zelfs de meest effectieve uitoefening als het gaat om het creëren van een sterke buik.

Wat duurt het

Hoeveel Situps moet je een dag om gewicht te verliezen?

Afvallen, hangt af van uw vermogen om te verbranden meer calorieën dan u op een regelmatige basis deelnemen. Een 3500-calorie-tekort wordt over het algemeen beschouwd als gelijk aan een pond vet, wat betekent dat u om gewicht te verliezen in een week, iedere dag meer moet dan je eet 500 calorieën te verbranden. Situps alleen minimale calorieën te verbranden. U ben niet het verhogen van uw hartslag aanzienlijk, noch gebruikt u de grootste spieren van je lichaam te bewegen. Meer effectieve oefeningen voor gewichtsverlies zijn cardiovasculaire oefeningen, zoals joggen, zwemmen, aerobic dans of fietsen, die opbrengst van een 300 calorie branden of hoger per uur, afhankelijk van de grootte en de intensiteit. De American College of Sports Medicine beveelt ten minste 250 minuten per week van gematigde intensiteit cardio om significante gewicht te verliezen.

Focus in plaats daarvan

Hoeveel Situps moet je een dag om gewicht te verliezen?

Drie sets van 15 tot 20 situps om de andere dag kunnen deel uitmaken van een totale gewichtsverlies plan waarin trimmen porties, adequate cardiovasculaire oefening en een totaal-lichaam, twee keer-per-week, krachttraining training. Als een sterke kern en de buik uw doel, samen met het verlies van het gewicht, overwegen vervanging situps met oefeningen zoals de fiets crunch en crunches op een stabiliteit bal zijn, verplaatst abdominale dat een studie van 2001 in opdracht van de American Council on Exercise verklaard meest doeltreffend voor het gericht op de spieren van het ABS-systeem.


gerelateerde artikelen