Staat gesponsord ouderschap klassen

June 28

Staat gesponsord ouderschap klassen

Het duurt een heleboel verschillende vaardigheden om een goede ouder, dus waarom niet gaan om een klasse te scherpen hen? Ouderschap klassen kan opleiden ouders uit alle milieus, en hun sponsoring van de staat kan helpen compenseren of zelfs het elimineren van de kosten van het bijwonen van hen. Tegenstanders van deze klassen zijn echter van mening dat dergelijke programma's een inmenging van de overheid in het leven van particuliere burgers die niet willen dat hun belasting-dollars vormen misschien te betalen voor hen.

Waarom nemen klassen ouderschap?

Een voordeel voor de ouders, ouderschap klassen kunnen zowel onervaren als ervaren. Nieuwe moeders en vaders overweldigd door de onvoorziene druk en de verantwoordelijkheden van het verhogen van een kind kunnen voelen, en advies en begeleiding krijgen van een klasse kan helpen verminderen de lasten. Deze soorten klassen ook geven ze een gevoel van verbinding en solidariteit met anderen die dezelfde gevoelens kan worden ervaren. Zelfs ervaren ouders zouden kunnen profiteren van de middelen en de informatie die een ouderschap klasse biedt; want er niet zoiets als een perfecte ouder is, is er altijd ruimte voor verbetering.

Leerplannen

Staat gesponsord ouderschap klassen variëren van staat tot staat. Deelname is vrijwillig in de meeste staten, tenzij je betrokken bij een bewaringsgeschil of een geval van kindermisbruik of verwaarlozing. Rechters in deze gevallen beslissen of het bijwonen van deze klassen verplicht is. Wanneer en waar zijn ze verplicht, kosten volledig of gedeeltelijk gesubsidieerd wordt door de regering. Volgens "TIME Magazine," ouderschap klassen hebben "geleerd ouders alles wat lezing lessen thuis op how to deal met pesten en de gevaren van sexting versterken."

Profs

Volgens het internationale debat Education Association (idee), heeft"de staat een sterke morele, praktische en financiële belang in het bijeenbrengen van de burgers." Staat gesponsorde ouderschap klassen hadden een positief effect op de samenleving voor de generaties te komen. IDEE ook zegt dat "ouderschap klassen zou kunnen een middel om te zorgen voor de samenhang en de welvaart van de toekomstige generaties door verbetering van het niveau van het ouderschap die zij ontvangen." Met ouders uitgerust met de juiste kennis en informatie, tientallen kinderen kon groeien beter aangepast en in betere posities beter burgers, die zou veel goeds voor de hele natie. Het zou ook ouders geven veel meer vertrouwen bij de opvoeding van hun kinderen, wetende dat zij waren leren en beheersen van effectieve manieren van de opleiding van hun zonen en dochters.

Cons

Sommigen zien de staat gesponsord ouderschap klassen met een mengsel van angst en wantrouwen. Jill Kirby, stoel van de familie Groepsbeleid op het centrum voor Europese Beleidsstudies, vertelde BBC News in 2006 dat staat-gesponsord ouderschap klassen tonen dat "de regering is met behulp van dwang... In plaats van vragen ouders verantwoordelijk te zijn, het is hen te vertellen hoe zich te gedragen. Dat is niet volgens mij de beste manier om meer verantwoordelijkheid over hun eigen besluitvorming gezinnen." In sommige staten, met inbegrip van Californië, zijn deze klassen verplicht voor mensen die betrokken zijn in gevallen van verwaarlozing of misbruik. Dit betekent dat deze mensen worden gedwongen om hun kinderen op te voeden een bepaalde manier, die inbreuk op de religieuze overtuigingen van sommige families maken mogelijk, potentieel leiden tot een gevoel van spanning binnen het gezin of een gevoel van vervreemding van de hele maatschappij.


gerelateerde artikelen