Activiteiten voor kinderen in Marquette (Michigan)

February 29

Marquette, gelegen in de Upper Peninsula of Michigan, staat bekend om zijn milde zomers en besneeuwde winters. Deze stad van ongeveer 21.000 werd vermeld door Forbes als één van de top tien 'beste kleine steden te verhogen een familie' in 2010. Of u iets te doen op een mooie, zonnige dag of kille, natte dag nodig hebt, vindt u een breed scala aan activiteiten voor kinderen.

Educatieve activiteiten

Neem uw kinderen voor een dagje verkennen en spelen tijd op het Upper Peninsula Children's Museum (upchildrensmuseum.com). Bekijk elk van de hands-on, interactieve exposities, zoals de Cloverland auto Garage, Incredible Journey en Wonderground, krijgen een up-close kijken naar sommige slangen, schildpadden en hagedissen en deelnemen aan evenementen zoals vakantie partijen en familie nachten. Bezoek de Peter wit Public Library (uproc.lib.mi.us), waar uw kinderen aan een scala aan gratis kinderen programma's en activiteiten deelnemen kunnen. Jonge kinderen kunnen gaan voor verhaal keer, ambachtelijke uur of join de Lego Club. Tieners kunnen aansluiten van een boekenclub en bijwonen van een film of spel nacht.

Outdoor Fun

Ga voor een wandeling in de zomer of doen sommige langlaufen in de winter op 19 Presque Isle Park (geen website; Lakeshore Blvd., Marquette; 906-228-0460). deze 323-acre park is thuis voor een aantal dieren die u misschien gewoon plek langs de weg, zoals bevers, muskusratten, ganzen en schildpadden. In de zomer, neem een duik of ontspan op het strand van McCarty Cove (geen website; Lakeshore Blvd. and East Michigan St., Marquette; 906-228-0460), vindt u de picknickplaatsen, een kinder speeltuin en twee volleybal gebieden. Bezoek Ellwood A. Mattson lagere Harbor Park (geen website; Lakeshore Blv., Marquette; 906-228-0460), waar uw kinderen kunnen op de Kid's Cove speelplaats spelen of ga schaatsen in de winter.

Indoor activiteiten

Als u op zoek bent naar iets te doen binnenshuis, check out de stad van Marquette Arts Center (geen website 217 N. Front St., Marquette; 906-228-0472), waar de kinderen kunnen in de deelnemen aan kunstworkshops, bekijken van kunsttentoonstellingen, bijwonen van festivals of genieten van een show. Ga naar Superior Entertainment Center (wingsandbowling.com) met het hele gezin, om te genieten van een partijtje bowlen, spelen in de arcade en iets te eten te grijpen. Deze faciliteit biedt ook programma's jeugd, zoals 8 voor 8 Bowling, USA bowlen en de Bowling Fun Club.

Klassen en programma 's

Meld uw jonge geitjes omhoog voor enkele van de programma's aangeboden op de Marquette-tak van de YMCA of Marquette County (ymcamqt.org). Schoolgaande kinderen kunnen deelnemen aan een zwemvereniging, kunstprogramma of één van de kampen. Tieners kunnen deelnemen aan de familie Karate, Turnen of kajakken. Meld uw kind voor een dansles bij Marquette Center for Dance (mqtdance.com). Klassen worden aangeboden in ballet, tap, jazz, hedendaags en hip-hop, wat voor kinderen zo jong als 3 jaar. Uw 2-jarige kunnen deelnemen aan een mama en mij klasse, ook.


gerelateerde artikelen