Meest voorkomende voedingsmiddelen die voedselvergiftiging veroorzaken in de Verenigde Staten

March 15

Meest voorkomende voedingsmiddelen die voedselvergiftiging veroorzaken in de Verenigde Staten

Voedselvergiftiging is een aandoening die optreedt wanneer een persoon een voedsel besmet met een bacterie of andere micro-organismen eet. De gebruikelijke bijwerking is diarree, maar sommige mensen ervaren zelfs een scala van griep-achtige symptomen van voedselvergiftiging. Volgens de Milton S. Hershey Medical Center, voedselvergiftiging treft overal van 6 tot 33 miljoen Amerikanen elk jaar. Het is moeilijk om te onderscheiden welke levensmiddelen voedselvergiftiging veroorzaken meestal in de Verenigde Staten omdat in veel gevallen de bacteriën wordt ontdekt, maar de levensmiddelen waarvan het vandaan is nooit volledig getraceerd. Maar bepaalde voedingsmiddelen zijn waarschijnlijk de meest voorkomende bacteriën voedsel vergiftigingen veroorzaken en daarom kan afgeleid welke levensmiddelen zijn de meest voorkomende boosdoeners.

Kip

Het Center for Disease Control and Prevention meldt dat kip een van de gebruikelijke oorzaken van voedselvergiftiging in de Verenigde Staten is. Kip kan verschillende soorten gevaarlijke bacteriën haven zoniet grondig gekookt. De CDC stelt dat de wijze waarop kippen worden verwerkt voor vlees in de Verenigde Staten bijzonder problematisch omdat het karkas van één kip kan worden blootgesteld aan de sappen van duizenden andere kippen in de bio-industrie. Dit betekent dat als een kip had een bacterie, velen besmet kunnen raken. Een van de meest voorkomende bacterie in kip is Campylobacter. Volgens het Center for Disease Control en preventie Campylobacter veroorzaakt diarree en koorts en treedt meestal op wanneer onvoldoende verhit kip wordt gegeten.

Spruiten

Spruiten zijn vol met vitaminen en mineralen nog mensen met lage immuunsysteem zijn vaak te horen om ze te vermijden. Dit komt doordat ze vaak schadelijke bacteriën bevatten en aangezien spruiten zijn rauw en niet gekookt gegeten, de bacterie sterft nooit. Het Center for Disease Control and Prevention stelt dat alfalfa en andere spruiten vaak microben vanwege hun hoge vochtgehalte oogsten. Het kan zijn dat een veiliger keuze om te eten van fruit en groenten die kunnen worden gewassen en geschild zoals bananen en avocado's.

Rundvlees

Rundvlees is een ander voorkomende oorzaak van voedselvergiftiging, vooral van de E. coli-bacteriën. De Milton S. Hershey Medical Center legt uit dat gemalen rundvlees vooral is besmet met E. coli vaak omdat het bevat het vlees van zoveel verschillende koeien. C. jejuni is een andere bacterie vaak gevonden in rundvlees, dat de gebruikelijke bacteriële oorzaak van diarree in de Verenigde Staten, Staten is dat Milton S. Hershey Medical Center. Het is essentieel om te koken tot een inwendige temperatuur van 140 graden F rundvlees of hoger voordat het eten dus dat micro-organismen worden vernietigd door de hitte.

Eieren

Een andere mogelijke oorzaak van voedselvergiftiging in de Verenigde Staten is eieren. Sommige mensen consumeren rauwe eieren, ondanks waarschuwingen dat ze voedsel overgedragen ziekten kunnen veroorzaken. Zelfs gekookte eieren kunnen voedselvergiftiging veroorzaken als ze niet goed genoeg zijn gekookt. De Milton S. Hershey Medical Center stelt dat de meest voorkomende oorzaak van voedselvergiftiging van eieren salmonella is. Salmonella wordt vernietigd als eieren goed genoeg, toch gekookt zijn. Eieren zijn ook veiligste wanneer bereid en gegeten thuis, aangezien de CDC stelt dat een omelet gegeten in een restaurant kan bevatten eieren van vele verschillende kippen. Dit is de reden waarom voedselvergiftiging van eieren zo gemeenschappelijk is.


gerelateerde artikelen