De voordelen van de gezondheid van de Lacrosse

October 14

De voordelen van de gezondheid van de Lacrosse

Lacrosse is een actieve teamsport die gespeeld op een lange, rechthoekige gebied. De manier waarop die het spel wordt gespeeld biedt een aanzienlijke aërobe en kracht-gebouw training, als spelers lopen op en neer het veld om de lacrosse-bal in het doel. De intensiteit van de sport biedt een breed scala aan fysieke gezondheid voordelen zowel intern als extern, en verbetert ook je psychische gezondheid.

Gewichtsverlies en onderhoud

Een van de belangrijkste voordelen om deel te nemen in lacrosse is het verbranden van calorieën. Lacrosse uses opwaarts energie, dwingt het lichaam om te branden calorieën uit onlangs geconsumeerde voedingsmiddelen voor energie. Als genoeg calorieën worden verbrand, kan een calorie-tekort vormen, waardoor het lichaam opgeslagen vet voor energie wil. Het vet wordt afgebroken, resulterend in het verlies van het gewicht. Gewicht verlies en gewicht onderhoud spelen lacrosse voorkomt u problemen met overgewicht en obesitas, die op zijn beurt helpt verminderen uw risico voor op zwaarlijvigheidbetrekking hebbende ziekten zoals diabetes, hart-en vaatziekten en zelfs sommige vormen van kanker.

Spierkracht

Spierkracht kan worden verkregen door de vele aspecten van het spelen lacrosse, waaronder opleiding, praktijk en spelspel. Warming-up, praktijken, krachttraining en andere lichamelijke activiteiten gebruikt om jezelf te bereiden voor het spel verhogen de weerstand op spieren, waardoor op zijn beurt kleine gebieden van schade in het spierweefsel. Deze schade leidt de werkzaamheden van de satelliet cellen, die helpen genezen van de schade en sterkere spieren op te bouwen. Spierkracht kan ook worden verkregen tijdens het spelen van het spel door die dwars over het veld, het gooien van de bal van de lacrosse met de lacrosse stok of het uitvoeren van controles op het veld.

Kracht van het hart

Als je over het veld lacrosse tijdens praktijk en spel te spelen lopen, verhogen u de hoeveelheid energie door je spieren worden gebruikt. Om te blijven spelen van het spel, je lichaam moet deze vervangen door energie verloren door het creëren van nieuwe energie. De belangrijkste onderdelen van de energie schepping zijn zuurstof en voedingsstoffen die aan behoeftige cellen via uw bloedbaan worden geleverd. Om te vergroten hoe snel de onderdelen zijn beschikbaar voor de cel, verhoogt je lichaam uw algehele hartslag. Wanneer u lacrosse op een regelmatige basis spelen, of occasionele lacrosse met andere regelmatige lichaamsbeweging combineren, versterkt de toename van de hartslag je hart. Een sterker hart pompen bloed efficiënter en vermindert de druk in de bloedvaten. Lagere bloeddruk resultaten in minder risico's voor problemen zoals hart-en vaatziekten.

Voordelen voor de geestelijke gezondheid

De fysieke oefening geboden door spelen lacrosse bieden ook voordelen voor de geestelijke gezondheid. Oefening verhoogt de vrijlating van feel-good chemische stoffen, neurotransmitters genoemd en endorfines, die kunnen helpen bestrijden problemen met depressie en angst, de angst en depressie vereniging van Amerikaanse suggereert. Lichaamsbeweging helpt ook verminderen immuunsysteem chemische stoffen die zijn gekoppeld aan depressie. De sociale interactie en het vertrouwen opgedaan met het spelen van de sport ook bijdragen tot verbetering van de geestelijke gezondheid en bestrijding van de symptomen van depressie.


gerelateerde artikelen