Hoe te leren verantwoordelijkheid met een Piggy Bank

August 2

Hoe te leren verantwoordelijkheid met een Piggy Bank

Omdat uw kind zal onvermijdelijk opgroeien en haar eigen geld behandelen de manier waarop ze behandelt jou, het is belangrijk om een gevoel van fiscale respect en verantwoordelijkheid inboezemen terwijl ze jong is. Om ervoor te zorgen dat ze heeft een mooie financiële toekomst, koop haar een spaarvarken vroeg en haar laten zien kan hoe hard werken, haar dollars besparen en waarderen het geld beloningen en kansen bieden.

Uitkering en klusjes

Hoewel u waarschijnlijk zou het niet erg geven die uw jonge geitjes uitkering gewoon omdat je van ze houdt, is het een goed idee om klusjes in ruil voor zakgeld toewijzen zodat uw kinderen de waarde van hard werken leren. De uitwisseling van arbeid voor rijkdom gebruiken om uw kind te leren fiscale verantwoordelijkheid. Toewijzen van taken afhankelijk van de leeftijd van uw kind. Bijvoorbeeld, kan een 6-jaar oude kind spoelen van gerechten of de tabel instellen voor het diner, terwijl een 10-jaar oude kind uit de Prullenbak en vacuüm nemen kan. Preteens kunnen de badkamers scrub en vouwen Wasserij, terwijl tieners kunnen doen werf van werk en boodschappen. Zorgen dat ze hun geld in hun spaarpot stash. Beter nog, hen vertrouwd te maken met het concept van "directe storting" en zet hun wekelijkse betaling in de bank op schema. Uw kinderen zullen beginnen te begrijpen dat hun geld rechtstreeks verband houdt met hun inspanningen. Ze willen waarschijnlijk niet geld verspillen, omdat ze niet wilt afval van hun inspanningen.

"Mama, mag ik?"

Als uw kind voortdurend haar heeft behandelt oogje voor nieuwe "must haves," haar spaarvarken spaargeld gebruiken als stimulans om te kopen van haar eigen van tijd tot tijd. Praten over hoeveel geld ze versus hoeveel de kosten van de dingen heeft. Helpen haar erachter te komen hoeveel weken of maanden van de uitkering duurt vóór het bereiken van haar financiële doelstellingen. In de tussentijd delen uw methodes van prijsvergelijking wanneer u winkelen en haar hand over het geld kassiers laat. Help haar leren hoe om te wijzigen ook tellen.

Liefde en het geven van

Veel piggy banken komen met verschillende compartimenten zodat kinderen een paar centen gereserveerd voor sparen zetten kunnen, beleggen of voor het doneren aan liefdadigheid. Help uw kind begrijpt dat het zijn geld heeft de macht om hem te geven wat hij wil, evenals om te helpen die minder geluk. Help hem te realiseren vroeg in het leven die de voordelen van het houden van goede piggy bank gewoonten oplopen ver buiten zijn eigen vier muren tot kunnen.

Ouder-bijgewoonde spaarplan

Ouders moeten hun kinderen samengestelde de besparingen in hun piggy Bank dus kinderen zullen sneller geneigd zijn om geld te zetten op de weg, volgens ABCNews.com helpen. Net als bedrijven een 401k plan dat overeenkomt met de bijdragen van de werknemer bieden, moeten ouders willen overeenkomen met een deel van hun kind besparingen. Dit zal het aanmoedigen van kinderen om te overwegen hun eigen-- en hun ouders--geld zorgvuldiger.


gerelateerde artikelen