Red Raspberry Leaf Tea & bloedsuikerspiegel

August 27

Red Raspberry Leaf Tea & bloedsuikerspiegel

Mensen hebben de raspberry blad thee gebruikt voor eeuwen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, China en Europa. Is het meest populair als een assistent voor zwangere vrouwen, historisch wordt gebruikt voor het verlichten van bijna alles van krampen aan ochtendmisselijkheid. Bewijs van rode framboos theebladeren van uitkeringen voor zwangerschap is gemengd. Het kan ook zinvol zijn voor het regelen van de bloedsuikerspiegel, maar je moet spreken met uw arts voordat u dit, of om het even welk, alternatieve geneeskunde.

Raspberry bladeren

Framboos is een struik van de Rosaceae familie bekendst voor haar fruit, maar de bladeren hebben hun eigen waarde als een samentrekkend en een genotmiddel. Mensen drinken rode framboos blad thee voor diabetes samen met voorwaarden met inbegrip van aandoeningen van het maag-darmkanaal, cardiovasculaire systeem stoornissen en aandoeningen van de luchtwegen. Het wordt ook gebruikt voor koorts, varkens griep, vitamine-deficiëntie, profuse menstruatie, arbeid pijn en diarree. Mensen gebruiken topisch, red raspberry leaf voor ontsteking van de huid, de mond en de keel. De producenten van levensmiddelen in Europa plaatsen kleine hoeveelheden van rode framboos bladeren in sommige levensmiddelen als natuurlijke smaakstof

Bloedsuiker

Frambozen kunnen invloed hebben op uw bloedsuikerspiegel. «««AltMD.com, volgens de hebben studies aangetoond dat framboos kan invloed hebben op uw bloedsuikerspiegel, die goed voor diabetes patiënten zijn kunnen. Diabetes is een aandoening waarbij verhoogde bloedsuikerspiegel. Raspberry blad thee kan nut zijn voor diabetes patiënten want het is hoog in de B-vitaminen. B vitamines helpen je voedsel omzetten in glucose, oftewel bloedsuiker. Vitamine B-3 heeft aangetoond dat zij heilzaam zijn voor Type 2 diabetes patiënten, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Mensen met Type 2 diabetes vaak hebben verhoogde niveaus van cholesterol en vetten in hun bloed. Vitamine B-3 kan helpen lagere die niveaus. Echter, vitamine B-3 kan daadwerkelijk verhogen bloedsuikerspiegel, die is gevaarlijk voor diabetes patiënten. Uw arts kan best beslissen als raspberry thee veilig voor u is.

Het maken van thee

Raspberry thee is eenvoudig. 1 kopje kokend water, wordt 1 theelepel rode framboos theebladeren toegevoegd. Na het weekwater gedurende 10 minuten, is gespannen en klaar om te drinken, meestal een of twee keer per dag. Voor gebruik tijdens de zwangerschap, is 1/2 ounce van thee toegevoegd aan 1 pint van kokend water te drinken eenmaal daags. Praat met een kinderarts alvorens thee te geven aan kinderen.

Dieet

Rode framboos blad thee drinken is niet de enige manier die uw dieet een verschil op je bloedsuikerspiegel maken kan. MayoClinic.com bevordert een diabetes dieet koolhydraten, vis en vezel en "goede vetten." Koolhydraten zijn voedingsmiddelen die je lichaam in bloedglucose voor energie breekt. De gezondste koolhydraten zoals linzen, fruit, groenten, volle granen, bonen en vetarme zuivelproducten eten. Voedsel dat hoog in vezel helpen controle bloedsuikerniveaus en aide spijsvertering. De aanbevolen carburatorvoedsel behalve zuivel allemaal hoog in vezel. Vis kan helpen lagere bloed vetten, die bevordert een gezond hart. Ze hebben ook minder cholesterol en verzadigd vet dan vlees. Onverzadigde vetten zijn "goed", omdat ze kunnen helpen verminderen van cholesterol. Olijven, canola-olie en amandelen zijn goede vetten.


gerelateerde artikelen