Verschillende manieren om te bereiden rijst granen voor een Baby

October 29

Wanneer je baby ongeveer zes maanden oud is, kunt u beginnen te eten hem vast voedsel. De meeste ouders beginnen met rijst granen. Deze graansoort is zijn eerste smaak van voedsel, en is verrijkt met vitaminen en mineralen die hij nodig voor zijn snel groeiende lichaam heeft. Rice granen is het eerste voedsel ingevoerd omdat er geen kans op een allergische reactie veroorzaken. Maak de rijst granen dunne aan het begin door moedermelk of formule toe te voegen. Naarmate uw baby ouder wordt en went aan het eten van een lepel, kunt u fruit, yoghurt of andere ingrediƫnten toevoegen.

Moedermelk of formule

Wanneer uw kind tussen de vier en zes maanden oud is, krijgt uw kinderarts u goedkeuring om te beginnen voeden hem rice granen gemengd met moedermelk of formule. Meng 1 theelepel van het graan rijst met 4 tot 5 theelepels van moedermelk of formule twee keer per dag. De granen moet zeer dunne en soeperig, gewoon dik genoeg om te lepel omhoog uit de kom. Uw kind moet beheersen het voedsel terug met zijn tong te duwen en deze semi-vaste voeding doorslikken, voordat u beginnen kunt met het dikker maken of toevoegen van andere levensmiddelen.

Gepureerde Fruit

Wanneer uw kind ten minste zes maanden oud is en hij is gewend aan het eten van de granen uit een lepel, kunt u het graan rijst mengen met gepureerde fruit. Combineren van een kleine pot met het label "fase 1" die is bedoeld voor jonge baby's met genoeg rijst granen om te maken een PAP. Gebruik het fruit dat uw kinderarts adviseert. Als ze niet u om te beginnen met een lijst van vruchten geeft, worden appels en peren meestal getolereerd goed door baby's.

Yoghurt

Wanneer uw kind acht tot 10 maanden oud is, kan uw kinderarts leiden u om te beginnen met het introduceren van yoghurt aan zijn dieet. Koop een yoghurt gemaakt voor baby's. Baby yoghurt komt in een verscheidenheid van fruit smaken, en het heeft meestal weinig kunstmatige ingrediƫnten. Volwassen yoghurt hebben vaak suiker of brokken van fruit dat niet geschikt is voor baby's zijn toegevoegd. Meng een kleine verzegelde kopje baby yoghurt met genoeg rijst granen om te vormen van een pasta-achtige PAP. Als het te dik is, voeg een beetje water zodat het makkelijker lepel.

Vers Fruit

Wanneer uw kind turns 1, is hij klaar voor kleine stukjes vers fruit. Vul het graan rijst in een PAP met vruchtensap, yoghurt of gepureerde fruit, en meng in 1/8 kopje zacht in blokjes gesneden fruit zoals banaan, aardbei, of gebakken appels of peren. In dit stadium, uw kind kan hebben fruit dat u kan hebben, maar zorg ervoor dat u de stukken klein gesneden en dat ze zacht genoeg voor hem om te consumeren veilig.


gerelateerde artikelen