De beste Jet Ski's kopen

April 24

De beste Jet Ski's kopen

Ook bekend als wave lopers en waterscooters, vele moderne Jet Ski's look en feel als miniatuur water motorfietsen. De beste Jet-Ski's passen ten minste twee renners. Duim gashendel hefbomen, riemen, seat instapweigering handgrepen en onder stoel opslag zijn alle belangrijke maar tweede moet komen voor behandeling. Behandeling is een moeilijk ding om te oordelen over een showroom vloer, echter, dus waar mogelijk, proberen naar het eerste huur het model dat u geĆÆnteresseerd in voor een uur of twee bent.

Gemeenschappelijke valkuilen

Een opvallende aantal mensen shell het geld voor een jetski, dan vinden dat zij zelden gebruiken. Het is een grote investering, dus probeer te zo nauwkeurig mogelijk te berekenen hoe veel uur per maand u zult besteden daarop. Vergelijk dat met de voorgestelde levensduur om uit te vinden als je een goede waarde voor uw geld krijgt.

Waar te koop

Jachthavens, boot dealers en verkooppunten van de fabrikant zijn de beste plaatsen om te kopen een jetski.

Kosten

Een nieuwe Jet Ski is een grote investering--bijna zoveel als een auto--loopt van 6.000 dollar tot 15.000 dollar in een haast. U mei zitten kundig Bespaar geld kopen in de offseason winter, op zoek naar modellen zonder fancy opties of aankoop van een tweedehands model. Zoals bij elke grote aankoop echter uw onderzoek doen voordat het kopen van gebruikte--komen meest gebruikte verkoop niet met een garantie. Zij, echter vaak komen met alle extra's, zoals zwemvesten en aanhangwagens.

Comparison Shopping

De fabrikanten van Jet-Ski's top-rated omvatten Honda, Kawasaki, Yamaha en Sea-Doo. Alle bieden een breed scala van modellen en de grootste motor betekent niet altijd een betere ski. Topkwaliteit modellen zijn de Kawasaki jetski Ultra 250 X, Yamaha FX HO en Honda AquaTrax F-12 X.

Accessoires

Accessoires gekocht voor een jetski moeten een paar bril en zwemvesten voor alle potentiƫle gebruikers omvatten. Verzekering wordt ook sterk aanbevolen voor jetski of recreatiewater voertuig.


gerelateerde artikelen