B-Complex, Magnesium, vitamine D & gewichtsverlies

April 26

B-Complex, Magnesium, vitamine D & gewichtsverlies

De energie die nodig is om te glimlachen of lachen het leiden van de activiteit van de zenuw die houdt van het kloppend hart, is afhankelijk van een complex systeem van biochemische reacties. Elk van deze reacties afhankelijk van enzymen, die het proces versnellen. Deze enzymen zijn helpers genaamd coënzymen, die meestal vitaminen en mineralen worden. Dus, kijken naar het lichaam vanuit dit oogpunt, de biochemische reacties die maken die het lichaam werken kon niet effectief gebeuren zonder vitaminen en mineralen.

Waarheen verrichten u worden vitaminen en mineralen

B-Complex, Magnesium, vitamine D & gewichtsverlies

Het voedsel dat je eet, alles variërend van pizza tot appels met stoofvlees, is samengesteld uit wisselende hoeveelheden eiwitten, koolhydraten en vetten, die is waar je lichaam haalt de nodige vitaminen en mineralen. In wezen, is consumeren een dieet rijk aan groenten en fruit, magere eiwitten en gehele korrels een goede basis voor het verstrekken van uw lichaam met de vitaminen die het nodig heeft. Voor sommigen is dit voeding evenwicht echter niet mogelijk als gevolg van voedselallergie, chronische ziekten of gewichtsverlies plannen waarvoor beperkende diëten. In dergelijke gevallen zijn vitamine en minerale supplementen nuttig.

B-vitaminen vrijgeven van energie

B-vitaminen of B-complex maakt acht van de negen wateroplosbare vitamines. Elk lid van de familie B-complex heeft een unieke structuur en functie. Vitamine B-1-thiamine, B-2-riboflavine, B-3-niacine, B-5-pantotheenzuur en biotine-7-B zijn energie-releasing vitaminen---coënzymen voor het metabolisch proces. Vitamine B-5, bijvoorbeeld, vormt een soort coenzym bekend als CoA, die noodzakelijk is voor de productie van energie en stofwisseling van koolhydraten en vetzuren. De andere drie B-complex vitamines, B-6-pyridoxine en B-9-folic zuur, zijn essentieel in het metabolisme van eiwitten en B-12-cobalamine aids cellulaire afdeling---een functie vervuld door elke levende cel in het lichaam---maken B-12 een belangrijke vitamine voor een goede gezondheid. Terwijl deze vitamines een functie in de stofwisseling hebben, is het wetenschappelijke bewijs dat deze vitamines bij gewichtsverlies helpen niet duidelijk.

De zonnige kant van vitamine D

De D-vitaminen---D-2 en D-3---zijn een groep van vitaminen die reguleren van de niveaus van calcium en fosfor in het bloed helpen, die helpt versterken en zorgen voor de integriteit van het bot. Krijgen veel zon kan u helpen om de vitamine D-3 die uw lichaam nodig heeft. De ultraviolette stralen van de zon samen met de huid activeren deze natuurlijke vorm van vitamine-D. Het D-2 vitamine is de vorm van vitamine D die vaak in de verrijkte melk en zuivelproducten gevonden wordt. Omdat vitamine D niet algemeen beschikbaar via voedselbronnen is, als u niet genoeg zonlicht krijgen, een vitamine D-supplement te nemen kan dat gat te dichten, maar overdrijf het niet. Vitamine D is één van de vier vetoplosbare vitaminen, wat betekent dat het kan opbouwen in het lichaam en schadelijke als buitensporig genomen worden. Hoewel onderzoekers zijn het leren van meer over de voordelen van vitamine D, er niet genoeg bewijs om te suggereren dat vitamine D aids in gewichtsverlies.

Magnesium

Magnesium is een belangrijk mineraal die betrokken zijn bij een breed scala van het lichaam van de metabole processen. Het helpt reguleren het hart en bloed-suiker niveaus en biedt ondersteuning voor sterke botten en een gezond immuunsysteem. Magnesium is wijd-beschikbaar via voedselbronnen, met name groene bladgroenten, bonen en noten.

Vitaminen, mineralen en hun Effect op gewichtsverlies

Gewichtsverlies treedt op wanneer de uitgaven van de energie, zoals fysieke activiteit en de fysiologische processen van het lichaam, groter dan de energie-inname---eten en drinken is. Hoewel vitaminen en mineralen op cellulair niveau om te helpen het lichaam gebruik energie efficiënter werken, is er niet genoeg bewijs aan te tonen dat deze micronutriënten gewichtsverlies steunen. Een gezonde, evenwichtige voeding gecombineerd met fysieke activiteit is een goede strategie naar het verwezenlijken en handhaven van een gezond gewicht.


gerelateerde artikelen