Tekenen van hartaanval bij mannen

June 27

Tekenen van hartaanval bij mannen

Volgens de Mayo Clinic, wanneer een klonter de stroom van bloed door middel van een kransslagader blokkeert, een hartaanval gebeurt. Deze belemmering van de bloedstroom kan naar delen van het hart beschadigen. Elk jaar meer dan een miljoen mensen in de Verenigde Staten hebben een hartaanval. Volgens de National Library of Medicine, de helft van die mensen sterven. Het goede nieuws is, terwijl hartaanvallen in het verleden fatale waren moderne vooruitgang hebben gemaakt minder ernstig en mannen die last hebben van hartaanvallen hebben toegestaan de kans op een behandeling om te kunnen overleven. Bovendien kan weten de tekenen van een hartaanval verbeteren het resultaat aanzienlijk.

Pijn op de borst

Wellicht is een van de belangrijkste symptomen van een hartaanval bij mannen pijn op de borst. De pijn kan voelen als een aanscherping of knijpen in het midden van de borst. Omdat pijn op de borst kan worden veroorzaakt door andere kleine problemen zoals stress of indigestie, is het wellicht moeilijk te ontcijferen als de pijn ernstig is. Pijn op de borst die resultaten aan een hartaanval zal duren langer dan enkele minuten en kunnen verder reiken dan de borst aan de schouder, arm en terug.

Tanden en kaak pijn

Pijn van een hartaanval kan ook uitstralen vanuit de borst, schouder, arm en terug naar de tanden en kaken. Dit symptoom kan over het hoofd worden gezien als het wordt vaak beschouwd als een onwaarschijnlijk symptoom van een hartaanval.

Kortademigheid

Kortademigheid kan ook het symptoom van een hartaanval bij mannen worden. Gevoel dat je niet je adem vangen en een gevoel van angst veelvoorkomende symptomen zijn. U kan ook ervaren misselijkheid en braken en voelen van griep-achtige symptomen.

Duizeligheid

Duizeligheid, duizeligheid en soms flauwvallen zijn andere tekenen van een hartinfarct bij mannen. Als deze of een van de bovenstaande symptomen worden ervaren, bel een ambulance meteen. Een man mag worden gedwongen om te lijden door de symptomen als hij onzeker is. Onmiddellijke hulp vragen, echter, kan een groot verschil maken. Een andere onmiddellijke stap die u nemen kunt om de schade aan een hartaanval les is een aspirine, kauwen, zoals aspirine bloedstolling belemmeren kan, volgens de Mayo Clinic.


gerelateerde artikelen