Veroorzaken citroenen brandend maagzuur?

February 28

Veroorzaken citroenen brandend maagzuur?

Brandend maagzuur kan iedereen overkomen, en hoewel het ongemakkelijk worden kan, mild en zeldzaam gevallen zijn vaak geen probleem. Citroenen, met hun scherpe, zure smaak kunnen leiden tot brandend maagzuur, omdat ze maag zure inhoud kunnen toenemen. De mate en de ernst van brandend maagzuur kunnen betekenen hebt gastro-oesofageale reflux ziekte, beter bekend als GERD, waarvoor medische aandacht. Overwegen om te bepalen als citroenen de oorzaak van je brandend maagzuur zijn, bijhouden van een dagboek voedsel.

Citroenen, citroenzuur en brandend maagzuur

Citroenen zijn natuurlijk zuur, als gevolg van hun inhoud citroenzuur, met ongeveer 1,44 gram per ounce in citroensap. Samen met andere citrusvruchten staan ze als mogelijke oorzaken van brandend maagzuur door MedlinePlus. Andere gemeenschappelijke triggers van de maagzuren zijn pittige en vetrijke voedingsmiddelen, chocolade, tomaten en tomaat producten, alcohol, cafeïne en koolzuurhoudende dranken. Omdat citroen mogelijk niet de enige bijdrage aan maagzuur — vooral als u in kleine of beperkte hoeveelheden consumeren — het is belangrijk om te bepalen welke voeding kan worden triggering uw spijsvertering reactie. Niet alle voedsel triggers zal hetzelfde effect op elke persoon hebben, dus probeer houden een dagboek voedsel voor het bijhouden van voedsel gegeten en hun effect op u.

Bijhouden van een dagboek voedsel

De Cleveland Clinic raadt u aan een dedicated laptop om het voedsel dat je gegeten hebt, detaillerend de tijd, de plaats, de datum en het bedrag en het soort voedsel dat gegeten bij te houden. Hebben een aparte kolom voor het bijhouden van al dan niet je maagzuur ervaren na het eten van bepaalde maaltijden of snacks. Dragen de laptop met u te allen tijde, en vergeet alles wat die je--met inbegrip van dranken hebt. Als je begint te onderscheiden van een patroon, overwegen snijden uit sommige voedingsmiddelen uit uw dieet--zoals citroenen, hete pepers of andere mogelijke triggers--om te zien als u een daling van de maagzuur symptomen ervaren.

Citroensap en Water: potentiële Zuurbranden Relief

Citroenen zijn hoog gehalte aan citroenzuur en consumeren ze in grote hoeveelheden of onverdunde kan leiden tot brandend maagzuur, echter citroenen laat een alkalische residu dat kan echt helpen verlichten van maagzuur, volgens Ruth Sackman, schrijven voor voedsel zaken. Hebt u brandend maagzuur niet geactiveerd door citroenen, probeer het drinken van een glas water met een squeeze van citroen om te zien of het kan helpen verlichten het branderig gevoel. De kleine hoeveelheid SAP in een enkele wig, verdund, kan u voorzien van Lemons alkalische voordelen terwijl het beperken van de hoeveelheid citroenzuur die u verbruikt.

Andere oorzaken van brandend maagzuur en GERD

Een aantal andere veranderingen in levensstijl, naast dieet ones, kan worden gemaakt te verminderen de symptomen van brandend maagzuur en GERD. Draag loszittende kleding zodat uw taille kamer uit te breiden. Eveneens, verhoogt obesitas de druk op je buik, mogelijk veroorzaakt zure terugvloeiing. Slapen met je hoofd boven het niveau van uw maag, kunt ook de effecten van reflux, als kunt stoppen met roken en vermindering van stress verminderen. Voor zuurbranden kun je over-the-counter-medicijnen zoals antacida te verminderen of maagzuren te neutraliseren. Spreken met een arts als u zwart, teerachtig ontlasting en bloed in uw braaksel zoals dit symptomen van een ernstige aandoening zijn.


gerelateerde artikelen