4 manieren om een grotere kist met krachttraining

August 11

Kies de juiste oefeningen halter en machine vliegen oefeningen zijn ontworpen om mensen fit, actief en gezond te blijven. Ze helpen echter niet, mensen bulk in de borstspieren te bouwen. Samengestelde oefeningen, zoals de barbell bench press variaties (daling, plat, helling), domoor borst pers variaties en push-ups zal ontwikkelen een grotere borst. Gebruik een breed Grip u heb gekozen voor de juiste oefeningen. Nu, is het belangrijk om te begrijpen van de grip. Een nauwe grip zorgt ervoor dat de armen om te buigen in een scherpere hoek, die dwingt de triceps hard werken om strek de armen. Een bredere grip beperkt de bocht van de arm, waardoor de borstspieren doen het meeste werk. Het enige nadeel van een brede greep is dat het meer nadruk op de schouders legt. Gebruik lichtere gewichten en volledige hogere herhalingen wanneer u begint met een brede greep op de bankdrukken variaties en push-ups. Verhoging van de snelheid het lichaam heeft langzaam - en fast-twitch spieren. De slow-twitch spieren worden gebruikt bij het uitvoeren van uithoudingsvermogen werk. Ze groeien niet groot. De fast-twitch spieren helpen bewegingen wanneer u extra sterkte en/of snelheid moet. Fast-twitch spieren helpen u om een grotere kist met krachttraining. De concentrische (komen) gedeelte van de borst/bankje persen zo snel mogelijk uitvoeren. Hoe sneller de bar beweegt, de meer quick-twitch spieren worden gerekruteerd.
Soms is het de gedachte die telt. Wanneer u uw gewicht verhogen en lager uw herhalingen tot minder dan zes, de balk gewoon zal niet snel. Belangrijk om te onthouden is de geest van snelheid. Terwijl de bar kan niet snel worden verplaatst, zijn u probeert te verplaatsen van het gewicht zo snel mogelijk. Een hulpmiddel van de kwaliteit om te helpen maatregel bar snelheid is een Tendo eenheid. Vermijd Overtraining te veel personen werk de borst en biceps zo vaak mogelijk en verwaarlozing van de rest van het lichaam (benen), die leidt tot de borst en biceps overtraindheid terwijl de benen undertraining. Overtraining kan breken spierweefsel, prestaties in de weg staan en leiden tot ernstig letsel. Overtraining is gewoonlijk aangeduid als een individu een lichaamsdeel bijna elke dag werkt. Vaak rusten, niet meer uitoefenen, kan de beste optie.
Hier zijn een paar tests om uit te vinden als u zijn overtraining. Als uw vermogen te typen of sms'en uit elkaar valt, is het een teken dat het zenuwstelsel is moe en overtraind. Verminderende resultaten (erger) is een teken van overtraindheid. Depressie, angst, past van woede en vermoeidheid zonder anders oorzaak zijn alle tekenen van overtraining.
Nemen van een paar dagen is rust elke 6 tot 12 weken verplicht. Rust helpt de spieren herstellen en groeien. Een spiergroep meer dan drie keer per week en nooit 2 dagen niet werken in een rij. Bouw borst spier, borst spier oefening, borst spier, borst spier training, hoe bouw borst spier, borst spier snel bouwen, krachttraining voor de borst, krachttraining voor de borst, borstspieren, pec oefeningen, tendo eenheid


gerelateerde artikelen