Feiten over haar bleken

July 2

Feiten over haar bleken

Als u wilt om te voorkomen dat een noodsituatie buzz cut, voorzien van zelf de feiten voordat het bleken van uw haar. Semi-permanente haarkleur biedt natuurlijke tinten die na verloop van tijd verdwijnen, en permanente haarkleurmiddelen Meng het aantal en de kleuren proces. Bleekmiddel, echter oxideert gewoon het haar, wat betekent dat het bestaat uitsluitend te strippen de kleur uit je haar. Het is een potentieel waardevolle hulpmiddel in uw arsenaal van de styling haar, maar het is ook een krachtige chemische stof die veel know-how vereist te gebruiken correct.

Hoe het werkt

Hiermee verwijdert u de kleur van het haar door het proces van oxidatie bleken. Bleken producten verstoren epidermislaag van het haar om er meer doorlaatbaar, waarmee waterstof peroxide--een essentieel onderdeel van haar bleekmiddel--te doordringen van de schacht. Waterstofperoxide oxideert van het haar pigment, strippen weg de melanine en, dientengevolge, de kleur. Een enkele bleken kan je haar lichter door maar liefst acht tinten. Gebruik een huis haar-bleken kit of wenden tot uw stylist voor een professionele toepassing. Afhankelijk van hoe licht je wilt je haar, het proces duurt 30 tot 45 minuten. Kleur wordt vaak, na het bleekproces toegevoegd.

Bijwerkingen

Bleken vaak laat haar droger, meer kwetsbaar en minder elastisch dan voorheen. De gevolgen ervan maken je haar meer gevoelig voor breuk en minder beheersbaar. Omdat het bleekproces de nagelriemen verhoogt, kan je haar gemakkelijker kluwen. Als u bleekmiddel op te lang verlaat, kan je haar witte zetten. Of gebleekt haar kan nemen op een gele tint, zoals het strippen proces blootstelt de kleurtoon van de haren eiwit keratine, die beschikt over een natuurlijke gele kleur. Donkerder haarkleuren nemen vaak een rode tint als keratine schijnt door.

Haar zorg nietjes

Gebleekt haar vereist meer zorg dan uw natuurlijke sloten. Omdat haar bleken van het haar sulfonzuur inhoud verhoogt, vereist het meer smering. Home kits bevatten intensieve leave-in conditioners, die vrijwel onmiddellijk na het ontkleuren aangebracht moeten worden toegepast. Na de eerste bleken helpen dagelijks airconditioning en andere producten poreus gebleekt haar zijn vocht en glans behouden. Voorbehandeling shampoos en diepe conditioning behandelingen ook helpen haar behouden zijn elasticiteit als vereffend voor het bleken.

Nog meer feiten

Voordat u aan boord voor het bleken, rekening houden met een paar esoterische weetjes over gaan blond. Bijvoorbeeld, ondanks wat sommigen schoonheid tijdschriften beweren, zal citroensap niet bleekmiddel uw haar-blond. Het kan heel subtiel al eerlijke haar na langdurige zonlicht, maar lichter. De Amerikaanse vereniging van de zwangerschap raadt aan dat zwangere vrouwen pas in het tweede trimester alvorens haar bleekmiddel of andere chemische behandelingen. Ten slotte bleken je haar vrijstelling verleend voor het van donatie's, zoals Locks of Love, zoals gebleekt haar heeft de neiging te ontbinden tijdens de pruik-productie.


gerelateerde artikelen