Hoe te winnen van 6 tot 14 Inches op uw verticale sprong

May 16

Hoe te winnen van 6 tot 14 Inches op uw verticale sprong

Verhoging van uw vermogen om te springen hoog kan helpen om u te onderscheiden van de concurrentie en u toestaan om te excelleren in sporten zoals basketbal, tennis, volleybal en gymnastiek. Exploderende off van de grond en hoog in de lucht, vereist een combinatie van kracht, kracht en sterkte. Een fitnessprogramma dat deze aspecten door middel van plyometrische oefeningen cultiveert, weerstand opleiding en core oefeningen kunnen helpen om te verhogen uw landingspagina van 6 tot en met 14 inch.

Samengestelde oefeningen

Samengestelde oefeningen--zoals squats en lunges--zich meer dan één spiergroep tegelijkertijd. Samen met toenemende kracht, train samengestelde oefeningen verschillende spiergroepen samen te werken, net zoals de quadriceps, kuiten, hamstrings en bilspieren tijdens een verticale springen. Squats, lunges, deadlifts en step-ups, uitgevoerd met behulp van halters, halters of kettlebells, zijn alle samengestelde oefeningen die helpen kunnen om uw sterkte voor het springen te verhogen.

Kernsterkte

Integratie van oefeningen die gericht zijn op uw buikspieren aan te spannen, onderrug, bekken en heupen in uw trainingsprogramma kunnen helpen uw lichaam te blijven evenwichtig en stabiel wanneer springen. Een scala aan crunches op een stabiliteit bal, fiets crunches en reverse crunches werkt uw abs. Supermans, planken en bird-dogs kan bijdragen tot de versterking van uw onderrug en de transversus abdominis, die de diepgewortelde buikspier. Kant planken met een been lift kunnen werken je heupen. En bruggen het geheel van uw kern te versterken.

Plyometrics

Lager-lichaam plyometrische oefeningen, zoals springen kraakpanden en vak springt, gebruik van dezelfde explosieve bewegingen als verticale springen en kunnen daarom helpen om de hoogte van uw sprongen. Voor squat sprongen, lager naar beneden in een squat positie met uw voeten schouderbreedte uit elkaar en omhoog zo hoog mogelijk te exploderen. Voor vak sprongen, springen op de top van een doos, sportschool bankje of andere stabiele ondergrond en dan terug naar beneden. Geleidelijk de hoogte van het vak door 1 of 2 inch tegelijk kunt u vooruitgang naar uw doel van het verhogen van uw verticale sprong van 6 tot en met 14 inch. Zorg ervoor dat u in staat om te springen en landen op de doos met behulp van goede vorm voordat u gaan naar een hogere hoogte bent.

Overwegingen

Uitvoeren van een dynamische warming-up--bestaande uit joggen, springtouw, knie liften en single-leg hop--voor vijf tot 10 minuten voor de training. Uitvoeren van versterkende oefeningen twee tot drie dagen per week; trainingen moeten bestaan uit twee of drie oefeningen per spiergroep. Volledige drie sets per oefening. Gebruik weerstandsniveau's waarmee u kunt voltooien ten minste acht maar niet meer dan 12 herhalingen met de juiste vorm. Overleggen met een arts voordat u begint een nieuwe fitness-programma.


gerelateerde artikelen