De bijwerkingen van fenegriek thee

July 11

De bijwerkingen van fenegriek thee

Fenegriek is een kruid dat het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center geeft is een afkorting van vogel voet, trigonella, Griekse hayseed, Methi, bockshornsame en hu lu-ba. Haar wetenschappelijke naam, is echter Trigonella foenum-graecum. Fenegriek levert peulen die 10 tot 20 zaden, elke bevatten; het is de zaden waarmee herbalists fenegriek thee maken. De smaak en geur van fenegriek thee is vergelijkbaar met ahornsiroop. Mogelijke toepassingen van fenegriek omvatten behandeling voor kanker, artritis, diabetes, ontstekingen, infecties, wonden, zweren, krampen en lymfadenitis.

Gastro-intestinale effecten

Gastro-intestinale bijwerkingen van fenegriek thee komen vaak voor, met inbegrip van winderigheid, diarree, buikpijn, onverzadigbare honger en indigestie. Ze zijn niet streng kan, na verloop van tijd afnemen en optreden bijna uitsluitend als gevolg van regelmatig gebruik van fenegriek thee in significante hoeveelheden--ten minste 100 g per dag.

Bloedsomloop effecten

Fenegriek thee is een diureticum, volgens "The Complete Guide to kruidengeneesmiddelen." Het kan ook het veranderen van de geur van urine om te worden vergelijkbaar met ahornsiroop. Bovendien verlaagt het bloed, serum glucoseniveaus, die kunnen leiden tot hypoglykemie of gevaarlijk lage bloedsuikerspiegel. Effecten als gevolg van hypoglykemie omvatten duizeligheid, honger, zweten en onregelmatige hartslag. Als u hypoglykemie vermoedt, contacteer uw arts onmiddellijk. Fenegriek is gecontra-indiceerd door een verscheidenheid van medicijnen, met inbegrip van insuline, antidiabetica agenten en anticoagulantia, omdat het niveaus van de glucose van het bloed verlaagt.

Diverse effecten

Fenegriek thee kan kneuzingen of bloeden in zeldzame gevallen veroorzaken. Hoofdpijn zijn ook gemeld, volgens het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Als één van deze bijwerkingen optreden, staken en contact opnemen met een medische professional.


gerelateerde artikelen