Dingen die je kunt eten die niet zal ertoe leiden u dat gewichtstoename

April 12

Dingen die je kunt eten die niet zal ertoe leiden u dat gewichtstoename

Zowat elke voedsel kan leiden tot gewichtstoename toen gegeten in grote genoeg aantallen. Als u probeert om gewicht te verliezen, bieden weinig voedingsmiddelen zo weinig calorieën dat u hen in onbeperkte hoeveelheden eten kunt. Die ook weinig bieden in de weg van voeding. Echter als je gewoon iets wilt te hapje op, kunnen sommige lage-calorie voedsel u opvullen, althans tijdelijk, zonder toevoeging van extra ponden.

No-Calorie (of zeer caloriearm) voedingsmiddelen

Weinig voedingsmiddelen hebben helemaal geen calorieën, maar sommigen, waaronder bepaalde soorten sla en groenten zoals kool, bloemkool, BLEEKSELDERIJ, broccoli, sla en radijs, komen sluiten. Het zou bijna onmogelijk om een overdosis op deze levensmiddelen omdat ze leveren van bulk en ongemak veroorzaken kunnen als je te eet veel van hen. Sommige groenten caloriearm kunnen Maak je mijngashoudende; grote hoeveelheid rauwkost kunnen u een buikpijn geven. Een grote groene peper bevat slechts 45 calorieën, dus 10 groene paprika's per dag rond hetzelfde aantal calorieën als twee gemiddelde candybars zou toevoegen. U zou waarschijnlijk vinden 10 grote groene paprika's moeilijk aan maag, echter.

Voedingsmiddelen die je lichaam niet absorberen

Veel van de groenten en fruit laagste in calorieën bevatten ook onverteerbare calorieën in de vorm van de vezel. Omdat je lichaam niet kan hen absorberen, passeren de calorieën opgenomen in vezel in het spijsverteringskanaal in wezen onverteerde. Je lichaam heeft ook moeite afbreken van suiker alcoholen, die ook in veel dieetvoeding zoals een suikervervanger. Naast het feit dat onverteerbaar, geven suiker alcoholen u vaak diarree, die snelheden van voedsel door het spijsverteringskanaal, voordat uw lichaam alle voedingsstoffen uit het absorberen kan.

"Wonder" voedingsmiddelen

Diëten af en toe oppervlakte die aanspraak maken op in de buurt van de wonderbaarlijke voordelen voor sommige voedingsmiddelen zoals kool, citrusvruchten of selderij. Voorstanders beweren dat het eten van deze voedingsmiddelen verbrandt meer calorieën dan ze bevatten, dus dat het eten van grote hoeveelheden van hen helpt u gewicht verliezen. Helaas, geen wetenschappelijk bewijs bestaat voor de geldigheid van om het even welk van deze beweringen, zei Dr. Nancy Snyderman, medisch directeur voor NBC-Nieuws, in een artikel van mei 2009 in Time Magazine.

Overwegingen

Als je meer calorieën eet dan je verbrandt, je gewicht. Terwijl dit een versimpeling is en sommige mensen één soort voedsel beter dan anderen tolereren, geldt het in het algemeen. Zelfs als je niets maar groenten of fruit eet, kan nemen in teveel calorieën leiden tot gewichtstoename. Wat is ook waar, echter is dat het veel moeilijker te veel eten van bepaalde voedingsmiddelen dan anderen. Als caloriearm vruchten of groenten eten u vult en je van de hoger-calorie voedsel houdt, kunnen zij u helpen afvallen.


gerelateerde artikelen