De beste Beach Cruiser fietsen

November 1

De beste Beach Cruiser fietsen

Niet iedereen wil eruit zien alsof ze voorbereiden voor de Tour de France, bent wanneer ze naar buiten voor een ritje. Voor casual fietsen, straalt niets stijl van de oude-school een beach cruiser fiets. Een beach cruiser is de hot rod van fietsen, met ballon banden en een vloeiende, gebogen frame design. De beste strand kruisers combineren praktische functies zoals een comfortabele stoel en riding positie met stijlvolle toevoegingen zoals verhoogd stuur en volledig-dekking spatborden.

Ontworpen voor de rit.

Beach cruisers zijn zeer comfortabel allerlei fietsen. Een traditionele racefiets heeft de renner die gebogen over het stuur, maar een beach cruiser houdt je leunt terug in een normale zithouding, ideaal voor korte reizen rond uw lokale promenade. Een beach cruiser heeft meestal een brede, comfortabele stoel en hoog stuur, waarmee u kunt nemen in de bezienswaardigheden terwijl u fietst rond. Top van de lijn cruiser fietsen zijn soms voorzien van lederen accenten op de stoel en het stuur voor een soepele, luxe uitstraling.

Comfort Is koning

Een beach cruiser fiets is ontworpen met comfort als een prioriteit. Brede ballon banden bieden grote flotatie over strand zand en absorberen trillingen van de weg, zodat u kunt cruise rond zonder ongemak. De frames op de beste cruiser fietsen zijn meestal gemaakt van staal, dat uitstekende demping en absorptie-eigenschappen heeft. Deze fietsen zijn zwaar, maar het gewicht komt met het voordeel van de stabiliteit en betrouwbaarheid. Een single-speed overbrengingsverhouding is gebruikelijk, vereenvoudiging van de fiets en de aandrijflijn voor jaar dienst zonder aanpassing.


gerelateerde artikelen