De uiteinden van het dieet om te minimaliseren van gewichtstoename tijdens de zwangerschap

September 25

De uiteinden van het dieet om te minimaliseren van gewichtstoename tijdens de zwangerschap

Hoewel je voor twee eet wanneer je zwanger bent, is een van u aanzienlijk kleiner. Dus hoeft u niet te eten twee keer zo veel. Terwijl gewichtstoename tijdens de zwangerschap wordt verwacht, is het belangrijk om het te houden onder controle. In het algemeen, is vrouwen moeten krijgen tussen 25 en 35 ponden tijdens de 40 weken van de zwangerschap. Bewust van wat je eet kan help u minimaliseren uw zwangerschap gewichtstoename.

Uw Calorie behoeften kennen

Als het gaat om de gewichtstoename, draait alles om calorieën. Eet meer calorieën dan je verbrandt en je gewicht. Terwijl u krijgt om meer calorieën te eten wanneer je dan als je niet zwanger bent, het totale bedrag is niet dat veel. In feite, tijdens het eerste trimester hoeft u niet te eten van elke extra calorieën. Tijdens het tweede trimester moet u een extra 340 calorieën per dag, en tijdens de derde een extra 450 calorieën. Hoewel uw individuele calorie variëren afhankelijk van uw prepregnancy gewicht, hoogte, leeftijd en activiteit niveau behoeften, meeste zwangere vrouwen kunnen het minimaliseren van gewichtstoename door het eten van 1.800 calorieën tijdens het eerste trimester, 2200 calorieën tijdens de tweede en 2400 calorieën tijdens de derde.

Vul op fruit en groenten

Zwangerschap kan laat je gevoel ongelooflijk hongerig, vooral tijdens het tweede trimester. Om te helpen controle honger en gewichtstoename te minimaliseren, zorg caloriearm fruit en groenten de hoofdattractie op maaltijden en uw eerste keuze voor snacks. Fruit en groenten zijn ook een goede bron van een aantal voedingsstoffen die u nodig hebt voor de zwangerschap, met inbegrip van vitaminen A en C, ijzer en vezels. Een regenboog van fruit en groenten bevatten elke week om te variëren van uw inname van nutriënten.

Ga volkoren

Granen zoals brood, granen, pasta en rijst bieden ijzer, vitamine B en foliumzuur. Als u de meeste van uw keuzes volkoren, krijgt u ook vezels, die bij de controle helpen kan uw onverzadigbare honger dus je minder eet. Meer dan 14 gram vezels eten misschien een dag verkleinen calorie-inname met 10 procent, volgens een artikel van 2001 in "Voeding Review." Tijdens uw zwangerschap zijn uw vezel behoeften hetzelfde als de algemene bevolking--25 tot 30 gram per dag.

Houd het Lean en vetarme

U kunt ook calorieën opslaan als je voornamelijk mager bronnen van eiwitten en laag vetgehalte of nonfat zuivel eten. Mager eiwitbronnen omvatten pluimvee, vis, mager rood vlees, eieren en bonen. Zuivel voedingsmiddelen zijn goede bronnen van calcium en vitamine D, die zowel u als uw baby nodig voor sterke botten. Als een zwangere vrouw, moet je vier porties zuivel voedingsmiddelen per dag; optimaal benutten van uw zuivel laag of nonfat bespaart echt calorieën. Bijvoorbeeld, bespaart 1 kopje nonfat melk voor 1 kopje volle melk subbing u 60 calorieën.


gerelateerde artikelen