Krijgt bokstraining mij in vorm?

June 5

Krijgt bokstraining mij in vorm?

Met excuses aan de Butterbean lichaamsbouw is het zelden te zien een bokser die niet beschikken over een fit lichaam. De overvloed van boksers die in vorm zijn is geen toeval. Opleiding in de zoete wetenschap--is zelfs als u nooit voet aan wal zette in de ring--genoeg om te branden uit uw reservewiel, uw spieren versterken en geven u een lichaam dat u snel zou achten "in vorm."

Kant omhoog uw schoenen

Afgezien van uw trainer en training partners is boksen grotendeels een eenzame sport. En u zult nooit dit eenzame gevoel ervaren meer dan wanneer u bent beukende de stoep op een run. Lopen voor boksers wegwerkzaamheden wordt genoemd, en deze activiteit helpt om te verhogen uw uithoudingsvermogen voor concurrentie in de ring. Traditioneel, weg werk bestond uit over lange afstanden loopt, maar vele hedendaagse trainers gunst korte, hoge intensiteit loopt. Ongeacht uw trainer filosofie, zult u kennismaken met uw loopschoenen en MP3-speler als je als een bokser trainen, en bouw een fitter lichaam in het proces.

Afscheid van vet

Voordat u riem op uw bokshandschoenen, zult u het verbeteren van uw conditie door een verscheidenheid van boksen-specifieke trainingsoefeningen. Een essentieel onderdeel van een workout boksen is springtouw. Deze oefening bouwt uw uithoudingsvermogen en voet snelheid en verbrandt calorie├źn snel om u te helpen afscheid van vet. Een andere belangrijke oefening is schaduw boksen, die is een solo-activiteit die u voor een spiegel uitvoert. Deze up-tempo cardiotraining niet alleen verfijnt uw fundamentals, maar ook bouwt uw spieren en verbetert je conditionering.

Sterke, gezonde spieren

Hoewel vele boksen trainers snelheid over sterkte benadrukken, blijft krachttraining een nuttig onderdeel van een boxer's training. Een scala aan boksen oefeningen helpen versterken van uw spieren, maar veel boksers gebruiken een specifieke selectie van oefeningen om sterker. Deze oefeningen bevatten vaak lichaamsgewicht trainingen zoals push ups, crunches en pullups, explosieve oefeningen zoals burpees en vak sprongen en free-weight oefeningen zoals de flarden.

Ponsen aan een Fitter lichaam

Zelfs als u deinzen voor wegwerkzaamheden en afschuiven van krachttraining, kunt een standaard boxing training krijgen in vorm. Boksen trainingen omvatten typisch verfijnen uw slagcombinatie's op de zware zak, "fine-tuning"-uw precisie op de zak dubbel-einde en het ontwikkelen van hand snelheid en ritme op de speed bag. U zult ook raakte een trainer focus pads en, indien gewenst, leren technische sparren met een ervaren partner. Elk van deze activiteiten draagt bij tot de spieraanwinst en vet verlies.


gerelateerde artikelen