Kan ik nog steeds afvallen als ik frisdrank drinken elke dag?

June 18

Kan ik nog steeds afvallen als ik frisdrank drinken elke dag?

Zelfs als je kijken wat je eet en regelmatig te oefenen, kan klampt zich vast aan uw dagelijkse gewoonte van frisdrank snel torpederen uw gewicht-verlies doelen. Elke kan of fles u drinken pakken op een verrassend hoge hoeveelheid calorieën, terwijl het geven van u weinig voeding of voeding in ruil. Hoewel het mogelijk is te drinken frisdrank per dag en nog steeds afvallen, u zult vinden het gemakkelijker om uw doelstellingen te bereiken, als u soda een occasionele traktatie maken en voor gezonder dranken, zoals natuurlijk vruchtesap, ongezoete thee en water kiezen.

Effect

Voor de meeste mensen afvallen neer op verbruiken minder calorieën dan je lichaam gebruikt, dwingt het te trekken energie uit vet opslag cellen. De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention suggereert dat, om te verliezen een pond of twee per week, moet u knippen van 500 tot 1000 calorieën uit uw dieet per dag. Het gemiddelde 12-ounce blikje frisdrank bevat 150 calorieën en een 20-ounce fles bevat ongeveer 250 calorieën. Zelfs als u alleen een enkele soda dagelijks drinken, geeft het uitsnijden van u een groot deel van de weg naar vermindering van uw calorieën zo nodig om gewicht te verliezen.

Grootte

Een één blikje frisdrank heeft evenveel calorieën als grotere porties van verschillende gezonder snacks. Drie perziken, twee appels, twee sinaasappels of twee drinkbakjes van ananas alle zijn ongeveer gelijk aan een blikje frisdrank, calorie-wise. Als u genieten van een af en toe aflaat, kan u genieten van een half-kopje ijs of twee kleine pannenkoeken op dezelfde calorie kosten als uw blikje frisdrank. Als u wilt om werk uit je frisdrank door middel van oefening, duurt het ongeveer een half uur stevig wandelen of 15 minuten joggen of intens aerobics te branden uit een één blikje.

Overwegingen

Hoewel het mogelijk is om genoeg calorieën uit uw dieet snijden zonder uw frisdrank inname, kan u vinden het moeilijk. Meeste van soda's calorieën afkomstig van suiker. Een 12-ounce kan bevat ongeveer negen theelepeltjes van suiker, meer dan een fluitje van een cent, een segment van het cirkel- of vier donuts. Omdat je lichaam suiker snel breekt, zal soda weinig doen om te helpen voldoen aan honger, dus het zal moeilijker voor u te knippen uit andere calorieën uit uw dieet. Bovendien zijn de meeste frisdrank gemaakt met high-fructose corn siroop. Een studie van 26 februari 2010 door Princeton University aangegeven dat langdurige consumptie van high-fructose corn siroop aanzienlijk meer gewicht krijgen en lichaam vet niveaus dan consumptie van hetzelfde niveau van regelmatige lijstsuiker veroorzaakt.

Dieet Soda

Als opgevend soda te veel om te dragen is, verbeterd overschakelen van de reguliere frisdrank dieet soda uw gewicht verlies vooruitzichten enigszins. Dieet frisdrank zijn op smaak gebracht met kunstmatige zoetstoffen in plaats van suiker en bevatten nagenoeg geen calorieën. Toch moet u nog uw totale calorie-inname op de voet volgen en ervoor te zorgen dat u niet dieet soda gebruikt als excuus om te genieten van andere ongezonde voedingsmiddelen.


gerelateerde artikelen