Hoe te weten of u ondervindt een jongen of meisje

December 26

Hoe te weten of u ondervindt een jongen of meisje

Het verlangen om te weten als u een jongen of meisje ondervindt is een spannende tijd voor de meeste, vooral als u met uw eerste kind zwanger bent. Kennen van het geslacht van je baby kan helpen met de onzekerheden van welke kleur voor het decoreren van de crèche of zelfs met de naam kiezen. Er zijn verschillende methoden, zowel at Home en op kantoor van de dokter, die kan u een idee geven over het geslacht van de baby.

At Home testen

Stap 1

Een monster met behulp van uw eerste ochtend urine in de cup waarin de testkit verzameld.

Stap 2

Verwijder de sticker, of zegel, vanaf de bovenkant van het proefvat.

Stap 3

Vul de injectiespuit door dompelen de tip van de spuit in de urine en trekken op de plunjer totdat de spuit vol is.

Stap 4

Steek het uiteinde van de injectiespuit in het gat op de bovenkant van het proefvat, waar uw verwijderd van het zegel.

Stap 5

Houd het proefvat in de verticale positie door inwikkeling je vingers en de vorming van een C-vorm. Het draaien van uw pols in een klok of teller rechtsom aan swirl de urine en de media samen voor 10 seconden.

Stap 6

Plaats van het proefvat op een platte witte ondergrond en laat 10 minuten staan. Na 10 minuten verstreken zijn, kijken naar het testvat. Als de kleur oranje is of oranjegele, de test een meisje voorspelt. Echter, als de kleur groen groen-bruin kleur is, de voorspelling voor de test is een jongen.

Echografie van de buik

Stap 1

Bel uw zorgverzekeraar als u wilt een afspraak voor een abdominale echografie. Deze echografie is over het algemeen gedaan tijdens het tweede trimester van de zwangerschap, die meestal tussen 14 en 18 weken zwangerschap.

Stap 2

Draag losse kleding en drink twee tot drie glazen water ongeveer een uur vóór de proef echografie. Een volle blaas is noodzakelijk voor de procedure om de echografie technicus te vangen van goede foto's, volgens Medline Plus.

Stap 3

Bij de kamer van het onderzoek op tafel liggen en trek je shirt omhoog en je broek naar beneden, slechts genoeg te onthullen uw buikstreek. De echografie technicus zal je buik om te beschermen van uw kleding tegen de geleidende gel draperen.

Stap 4

Informeren de echografie technicus dat je geïnteresseerd in het vinden van het geslacht van je baby indien mogelijk tijdens de echografie procedure bent.

Stap 5

Leugen nog steeds terwijl de echografie technicus de geleidende gel voor uw abdominale regio geldt. Ze zal een sonde om te gebruiken en schuif het over je buik op verschillende gebieden te bekijken van uw baby in de baarmoeder, terwijl het nemen van foto's voor de arts. Op dit moment, als ze is in staat om weer te geven van het geslacht van de baby, zullen ze u informeren als het een jongen of een meisje.

Waarschuwingen

  • Deze IntelliGender-test heeft geen garanties van nauwkeurigheid. Gebruik van deze test voor entertainment en vertrouw niet op de test voor medische nauwkeurigheid. De resultaten van de test al kunnen dan niet correct.
  • Afhankelijk van de positie van de baby tijdens de echografie, mei u niet zitten kundig voor Ontdek het geslacht.

Tips

  • Detest IntelliGender wordt aanbevolen voor vrouwen die hun 10e week van de zwangerschap. Testen eerder wijzigt mogelijk de resultaten van de test.

Wat die u nodig hebt

  • Testkit IntelliGender
  • Water
  • Losse kleding

gerelateerde artikelen