How to Get Rid van Eye puistjes

January 14

How to Get Rid van Eye puistjes

Puistjes van de oogleden staan bekend als stallen. Deze puistjes kunnen ontwikkelen als gevolg van slechte hygiëne of cosmetica met behulp van verlopen. De meest waarschijnlijke oorzaak voor de ontwikkeling van deze pukkels is een bacteriële infectie. De bacteriën staphylococcus is de meest voorkomende agent van infectie. Indien onbehandeld kunnen stallen duren een week op te lossen zelf, hoewel ze niet op hun eigen opgelost mogelijk. In zeldzame gevallen zwellen stallen zonder handel barstdruk op uw oogbol.

Stap 1

Houd uw oog schoon. Sluit make-up uw ogen wanneer u uw gezicht wassen en niet van toepassing zijn op het gebied van het puistje.

Stap 2

Toepassing een warm nat washandje op je ogen gedurende 10 tot 15 minuten. Herhaal dit meerdere malen per dag. Dit kan het genezingsproces aanzienlijk versnellen.

Stap 3

Draag geen contactlenzen totdat de stal heeft zelf opgelost. Ook raak niet aan je ogen zonder eerst grondig wassen van uw handen.

Waarschuwingen

  • Als de stal niet na een week tot tien dagen pop en begint te zwellen raadplegen met uw oogarts. Kleine chirurgie kan nodig zijn.

Tips

  • Zorg ervoor dat de cosmetica die u gebruikt niet zijn verlopen.

Wat die u nodig hebt

  • Schoon washandje

gerelateerde artikelen