Verliezen vet & wint spier tijdens de zwangerschap

April 10

Verliezen vet & wint spier tijdens de zwangerschap

Je uiteindelijke doel als verwacht is dat een gezonde zwangerschap. Volgens Bonnie Berk, auteur van Motherwell moederschap Fitness Plan, kan een gewichtstoename van 24 tot en met 35 kg worden verwacht tijdens de zwangerschap te wijten aan de baby, verhoogde lichaamsvet en toegenomen gewicht van de baarmoeder, onder andere dingen. Aanstaande moeders moeten volgen van een gezonde voeding en deelnemen aan de reguliere cardiovasculaire oefening en krachttraining te verliezen vet en spieren krijgen.

Dieet

Stap 1

Graaf voedingsstoffen en calorieën niet als verwacht om te controleren uw eten. Voedend voedsel zoals groenten, fruit, volle granen, mager vlees, noten, en lage of non-fat zuivelproducten eten wanneer verwacht.

Stap 2

Eet minstens zes kleine maaltijden per dag aan brandstof van uw metabolisme, bloedsuikerspiegel, en om energie te leveren voor u en uw groeiende baby.

Stap 3

Uw handen kunnen samenkomen met je handpalmen open. Een kleine maaltijd moet passen in de Palm van beide handen.

Oefening

Stap 1

Eet een lichte, met laag vetgehalte snack ten minste één uur voorafgaande uit te oefenen om te voorkomen dat lage bloedsuiker. Water drinken voor, tijdens en na uw trainingen om een goede hydratatie.

Stap 2

Begin die alle trainingen met een vijf tot 10 minuten opwarmen.

Stap 3

20 tot 30 minuten van cardiovasculaire oefening, zoals getolereerd, drie keer per week uitvoeren

Stap 4

Sterkte opleidingsoefening gebruik te maken van de fitnessapparaten twee tot drie keer per week uit te voeren. Een sterkte opleidingsoefening uit te voeren voor elke grote spiergroep. Om toe te voegen verscheidenheid aan uw krachttraining programma uitvoeren circuit trainingsoefeningen met behulp van zes tot acht stukken van de apparatuur van de opleiding van de sterkte.

Stap 5

-Versterking van de core oefeningen met behulp van de bal van de oefening uit te voeren.

Waarschuwingen

 • Vermijd het uitvoeren van oefeningen op je rug na het eerste trimester.
 • Goedkeuring verkrijgen bij uw arts vóór het begin van een nieuwe oefeningsprogramma.
 • Het dragen van een hartslagmeter tijdens het sporten, in uw eerste trimester, om ervoor te zorgen dat je opleiding tussen de 50 tot 80 procent van je maximale hartslag. Het verkrijgen van uw maximale hartslag door 220 vanaf uw leeftijd af te trekken.
 • Nooit oefening tot het punt van uitputting.
 • Tijdens uw tweede trimester van de zwangerschap door trainingsvormen, (RPE), te gebruiken in plaats van de hartslag te bepalen van de trainingsintensiteit. RPE is een schaal van één tot 10 met een zeer lichte inspanning en 10 wordt de maximale inspanning. Streven naar het werk bij een RPE van vijf tot acht.

Tips

 • Alle grote spiergroepen van het lichaam na krachttraining te rekken.
 • Gebruik een oefening bal voor oefening om je romp en ter voorkoming van overmatige stress op de gewrichten van de knieën en terug.
 • Beroep doen op de hulp van een beroeps van de fitness is gecertificeerd voor gebruik met zwangere vrouwen als u hulp nodig hebt.

Wat die u nodig hebt

 • Sportschoenen
 • Sportieve kleding
 • Sportschool

gerelateerde artikelen