Schoonheid voordelen van soja

January 13

Schoonheid voordelen van soja

Soja is iets wat die we beschouwen als het eten op ons bord, niet iets wat we op ons gezicht; Maar net zoals soja vele voordelen voor je fysieke gezondheid heeft, heeft ook kwaliteiten die u kijken mooier kunnen helpen. De isoflavonen in soja worden vaak aangeprezen om hun vermogen om te helpen huid kijken jonger en de vitamine E in soja lipiden huid regenereren beschadigde weefsel kan helpen. De producten van de schoonheid van de soja mei zitten kundig helpen vrouwen gebruik van de natuur om te kijken mooier.

Hydraterende huid

Veel huid reinigingsmiddelen en lotions bevatten soja voor zijn hydraterende eigenschappen. Soja bevat vitamine E, die is handig wanneer toegepast topicaal als een moisturizer. De website FashioniHub.com merkt op dat het consumeren van de fyto-oestrogenen in soja het lichaam helpen kunnen produceren meer oestrogeen, die rimpels en fijne lijntjes kan minimaliseren.

Sterkere nagels

Consumptie van soja kan helpen maken van uw nagels sterker en minder broos. De website DailyGlow.com zegt dat het consumeren van soja, in de vorm van sojamelk, tofu en tempeh, kan je nagels versterken en ze minder gevoelig voor breken maken.

Soepeler en voller haar

Soja kan hebben voordelen bij de behandeling van haaruitval, vooral voor mannen. Volgens een onderzoek uit 2004 onder leiding van Trent D. Lund aan de Universiteit van Colorado, is soja een anti-androgeen, wat betekent dat het de effecten van teveel mannelijke hormonen neutraliseren kan. Teveel mannelijke hormonen kunnen leiden tot haaruitval en abnormale haargroei. Soja kan ook helpen de verschijning van haar glad en het wordt gebruikt in veel shampoos en conditioners.

Rimpel preventie

Soja kan voordelen hebben in bio-lipide gebaseerd rimpel preventie, volgens het Amerikaanse ministerie van landbouw. Chemici Dave Compton en Joe Laszlo, van de dienst van het agrarisch onderzoek, ontdekte bio-lipiden in soja, aangeduid als ferulic soja glyceriden, die kon voorkomen van rimpels en toekomstige toepassingen hebben als een ingrediƫnt in anti-veroudert producten, shampoos en reinigingsmiddelen.

Anti-oxidanten

Soja bevat natuurlijke anti-oxidanten, die antiaging gevolgen kunnen hebben. Paula Begoun, ook bekend als de "Cosmetics Cop," meldt dat de plantaardige fytochemicaliƫn in soja kan bestrijden de vrije radicalen, die aan het verouderingsproces bijdragen. Soja ook stimuleert collageenproductie en elasticiteit van de huid kan verbeteren.


gerelateerde artikelen