Home Remedies voor bloeden & gezwollen tandvlees

March 23

Home Remedies voor bloeden & gezwollen tandvlees

Gezwollen en bloeden tandvlees, veroorzaakt door een accumulatie van wijnsteen te bevorderen onder de gumline, kunnen gingivitis, een milde vorm van tandvleesaandoeningen aangeven. Volgens de Mayo Clinic is weefsel van gezond tandvlees roze en stevig; Als je tandvlees gezwollen, dusky rood van kleur zijn en gemakkelijk bloeden, moet u uw tandarts. Onbehandelde gingivitis kan parodontitis, een meer ernstige vorm van tandvleesaandoeningen vooruitgang. Met behulp van de juiste poetsen technieken en sommige huismiddeltjes, is het mogelijk om verdere bloeden en zwelling van het tandvlees te voorkomen.

Raadpleeg uw tandarts voordat alle kruiden thuis.

Borstelen Tips

Toestaan van 3 tot 5 minuten twee keer per dag aan penseel en flos je tanden. Vincent Cali, D.D.S., een tandarts van de New York City en de auteur van & amp; quot; Het nieuwe, goedkopere manier om einde tandvlees problemen zonder chirurgie, & amp; quot; adviseert met behulp van een elektrische roterende tandenborstel, met bijzondere aandacht voor poetsen op de gumline en borstelen van uw tanden in een hoek van 45 graden zodat de helft de borstel het tandvlees, reinigt terwijl de andere helft scrubs de tanden.

Massage van het tandvlees

Verhogen bloedcirculatie naar uw tandvlees door te geven jezelf een massage van het tandvlees. Richard Shepard, D.D.S., een voormalig tandarts in Durango (Colorado), raadt uw tandvlees tussen uw duim en wijsvinger, met de wijsvinger aan de buitenkant, aangrijpend en wrijven ze grondig. Zowel de bovenste en de onderste tandvlees kunnen profiteren van deze behandeling.

Nutritionele ondersteuning

Versterken en versterking van de botten in je kaak door het eten van veel calcium-rijk voedsel zoals zuivelproducten, zalm, amandelen en donker groen. Zet een antioxidant vitamine te werken voor je door het eten van veel frisse citrus voedingsmiddelen, die zijn rijk aan vitamine C. Dr. Cali beveelt tevens aan een rauwkost eten elke dag, als harde en vezelig voedsel schoon en stimulering van de tanden en tandvlees.

Waterstofperoxide spoelen

Gebruik waterstofperoxide, een krachtige antibacteriële agent, om te doden bacteriën en bevorderen van gezond tandvlees. Dr. Cali stelt 3% waterstofperoxide oplossing half mengen met water, en de vloeistof rond en over uw gebit en tandvlees zwiepende gedurende 30 seconden. Slikken niet de oplossing.

Baking Soda

Gewone baking soda mengen met voldoende water om een pasta en wrijf het langs uw gumline met uw vingers. Poets je tanden dan grondig. Naast reinigen en polijsten van uw tanden, helpt de alkalische baking soda te zure bacteriële afvalstoffen te neutraliseren.

Kruidnagel olie

Kruidnagel olie is een gemeenschappelijk ingrediënt in home remedies voor bloeden tandvlees. ILoveIndia.com suggereert Kruidnagel olie op de getroffen tandvlees wrijven, maar waarschuwt er mogelijk een branderig gevoel op het eerste, die snel moet verdwijnen. Er is enig wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van het gebruik van kruidnagel olie om ziektekiemen te doden. In een klinische studie, uitgevoerd aan de Universiteit van Karachi in Pakistan en gepubliceerd in 2008 in & amp; quot; Pakistan Journal of Botany, & amp; quot; onderzoekers vonden dat essentieel Kruidnagel olie toonden een antibacteriële activiteit tegen 10 verschillende stammen van gram-negatieve bacteriën.

Aloë Gel

Aloë vera is ook gekenmerkt in veel home remedies voor bloeden en gezwollen tandvlees. ILoveIndia.com adviseert wrijven het tandvlees met Aloë vera gel, gorgelen met water, en het proces meerdere keren herhalen. Erica Shapira, D.D.S, assistent klinisch professor aan de Universiteit van de Pacific School voor tandheelkunde, eens, waarin staat dat de Aloë vera gel een helende agent is en plaque-reducerende eigenschappen heeft.


gerelateerde artikelen