Hoe vaak moet je het doen van Yoga een Week?

February 13

Hoe vaak moet je het doen van Yoga een Week?

Yoga is uitgegroeid tot een populaire vorm van oefening en kan worden gevonden in sportscholen, fitnesscentra, studio's, wijkcentra, senior centra, scholen en ziekenhuizen. Een reguliere yoga praktijk kan vele voordelen bieden en er zijn een verscheidenheid van vormen waaruit u kunt kiezen. Als u probeert om te beslissen hoe vaak u moet de praktijk van yoga, moet u beslissen welke gezondheidsvoordelen die je hoopt te krijgen.

Voordelen

Hoe vaak moet je het doen van Yoga een Week?

Het beoefenen van yoga kan bieden een scala aan voordelen voor je fysieke welzijn als het kan verbeteren van de flexibiliteit en houding, spierkracht verbeteren, vermindering van de spierspanning en benauwdheid, en versterken van uw hart en de longen. Yoga kan u ook emotioneel helpen door leer je technieken om het verminderen van stress en angst, en het bevorderen van gevoelens van vrede. Sommige zetten ook aan yoga voor spirituele redenen, hoewel niet alle stijlen op dit aspect concentreren. De eerste stap bij het ontwerpen van een yoga praktijk is uw primaire doel. Echter zoals bij elke vorm van oefening, is het beste te variëren uw routine zoals elk bepaalde voordelen biedt.

Verlies van het gewicht

Hoe vaak moet je het doen van Yoga een Week?

Als uw primaire doel is om gewicht te verliezen, moet u uw yoga praktijk combineren met cardiovasculaire oefening. De bodemlijn in gewichtsverlies is dat u meer calorieën verbranden moet dan u verbruikt door te bezuinigen op de inname, uitoefenen om te branden calorieën of een combinatie van beide. Aangezien één pond gelijk aan 3500 calorieën is, moet u een dagelijkse tekort van 500 tot 1000 calorieën te verliezen van 1 tot 2 pond per week maken. Als u wilt dat om dit te bereiken door middel van yoga, moet u een vrij krachtige praktijk zoals een vinyasa of stroom-stijl klasse, volgens "Yoga Journal." Een zachte hatha yoga praktijk kan het verbranden van ongeveer 200 tot 300 calorieën per uur, terwijl een meer krachtige stroom-stijl-klasse 300 tot 400 calorieën in de dezelfde tijdspanne kunt branden. Ter vergelijking, een klasse van de dansaerobics 500 of meer calorieën per uur kunt verbranden, en lopen op 8 mph kan verbranden tot 900 in 60 minuten. Dus wilt u 1 pond per week verliezen, zou u wilt deelnemen in een urenlange krachtige yoga praktijk van elke dag. Echter kan zelfs zacht yoga helpen door het onderwijs u manieren om te gaan met emoties en overtuigingen die aan het overeten bijdragen kunnen.

Gezondheid van het hart

Hoe vaak moet je het doen van Yoga een Week?

Yoga kan ook helpen verminderen uw risico op hart-en vaatziekten. Hoge bloeddruk, die kan worden veroorzaakt door de ongezonde levensstijl gewoonten, kunnen worden beheerd via de yoga praktijk. Yoga moet onderdeel uitmaken van een totale plan waarin gewichtsverlies bent u overgewicht, een gezonde voeding en aërobe oefening. Stress is gekoppeld aan hogere bloeddruk en hart-en vaatziekten en het leren van ontspanningstechnieken kunnen helpen lager uw risico, volgens Cleveland Clinic. U kunt ontspannen bij het leer je op 100 procent aanwezig tijdens het beoefenen van een yoga praktijk. Het nemen van tijd elke dag naar uw aandacht volledig richten op uw verkeer of adem of beoefenen een van de vele ontspanningstechnieken die yoga biedt rust het lichaam en geest te helpen houden van je bloeddruk naar beneden. Streven naar tussen de 15 en 60 minuten elke dag yoga of meditatie.

Chronische pijn

Hoe vaak moet je het doen van Yoga een Week?

Als je met chronische pijn leven, kan je enige opluchting door middel van een dagelijkse praktijk van de yoga. Chronische pijn kan vaak maken uw spieren strak, en u kan het beperken van uw beweging om te voorkomen dat meer pijn. Een zachte yoga praktijk kan u leren loslaten van spanning en uw lichaam te bewegen op een manier die niet uw klachten verergeren doet helpen. Voorzichtig rekken kunt ontspannen uw strakke spieren, die op zijn beurt je pijn zal verminderen. Bovendien, suggereert de Amerikaanse Stichting pijn dat terwijl yoga niet van de voorwaarde dat je pijn veroorzaakt genezen kan, kan het helpen verbeteren van uw emotionele outlook en gevoel van welzijn.


gerelateerde artikelen