Ideeën voor Rump gebraden koken

January 29

Ideeën voor Rump gebraden koken

Rump gebraden is een taaie besnoeiing van vlees uit de poot van rundvlees, maar met een zorgvuldige voorbereiding, het verandert in een mals en sappig maaltijd. Vanwege de grote omvang van de staart gebraad, is een lange kooktijd op lage temperatuur nodig om de zegel in de sappen en smaak. Opties voor een smakelijke rump gebraden koken zijn het gebruik van een pittige wrijven of een azijn-marinade of voorbereiding van het traditioneel met groenten geroosterd naast het vlees.

Pittige Au Jus

Eet daarna rump gebraden au jus op de eerste dag als een hoofdgerecht en nemen restjes in broodjes en andere maaltijden. Meng poeder ¼ theelepel mosterd, ½ theelepel selderij zout, knoflookpoeder en cayennepeper, 2 theelepels chilipoeder en 1 eetlepel elk van paprika en gemalen zwarte peper. Wrijf het mengsel in het ruwe rump gebraad. Leg het gebraad in een langzame fornuis, en giet in ½ kopje water. Koken acht tot 10 uur op laag. Wanneer gekookt, haal het vlees en SAP van de stam, het SAP ladle over het vlees en serveren.

Sauerbraten

Sauerbraten is een traditionele Duitse schotel van rump geroosterd, gemarineerd in azijn en kruiden te moe van deze stoere knippen van rundvlees. Coat de onderkant van een kleine brander of convection oven met olijfolie. Plaats het gebraad binnen met een gesneden ui en koken tot ze bruin. Ondertussen kook 4 kopjes water, haal van het vuur, voeg 3 eetlepels cider azijn of appel cider en giet over het vlees. Koken het vlees nog eens drie uur. Verwijder het vlees uit de brander en giet de vloeistof in de pot. Breng de vloeistof aan de kook en voeg 1 kopje gemalen gingersnaps of genoeg maïzena te dikken de vloeistof in de jus. Serveer het vlees en de jus over noedels, aardappelpuree, gekookte kool of aardappelpannenkoekjes.

Eenvoudige langzaam gekookt

Voor mensen onderweg die wil niet ophef over hun gebraden hele dag lang, zijn langzaam fornuizen de manier voor te bereiden op deze manier bespaart van vlees. Meng ½ kopje bloem, 8 ounces tomatensaus, 1 rundvlees bouillon kubus en zout en peper naar smaak. Voor handige opruimen van uw langzame fornuis, plaatst u het achterwerk gebraad in een slow-cooker tas en dek met de saus mengsel. Voeg de groenten, zoals gesneden selderij, gesneden ui en paprika, worteltjes en aardappelen, voor een complete maaltijd. Kook gedurende acht tot 10 uur op de instelling laag.

Traditionele gebraad

Voorbereiding van een traditionele maaltijd van Rosbief met een gebraden rump maakt voor een vulling, stevige schotel van warme comfort food. Echter, soms is het dezelfde oude kruiderijen krijgen een beetje saai. Toevoegen sommige flair en smaak aan uw traditionele rump gebraden met behulp van een verscheidenheid van wortelgroenten zoals zoete aardappelen en raapjes in plaats van de gebruikelijke witte aardappelen. Verwisselt de kruiderijen en gebruiken van een blikje cola mals te veraangenamen uw gebraden, of een pittige Thaise mix met hete pepers en gember gebruiken om te geven uw gebraden en groenten een kick. De smaakvolle restjes werken goed in een romige soep gemaakt met rundvlees basis en kokosmelk voor zoetheid voor een stevige maaltijd op een koude dag.


gerelateerde artikelen