Het Keto dieet voor vrouwen

May 20

Het Keto dieet voor vrouwen

Het Keto dieet, of ketogeen dieet, kan worden ondernomen door zowel mannen als vrouwen. Dit dieet is gebaseerd op een hoge inname van eiwitten en vetten zoals vlees, vis, olijfolie, eieren en kleine hoeveelheden groenten. Vrouwen kunnen een aantal gezondheidsvoordelen ervaring met dit dieet met inbegrip van het hormonale evenwicht, gewichtsverlies en zelfs een Anti-Aging effect. U kunt uw arts moet raadplegen alvorens dit dieet als het kunnen ervan uit voedingsoogpunt restrictief. Een multivitamine en mineralen moeten worden genomen ter aanvulling van het ketogeen dieet.

Ketogeen dieet

Het ketogeen dieet betreft het eten van vetten en eiwitten terwijl het elimineren van vrijwel alle koolhydraten. De enige toegestane koolhydraten zijn groenten, zoals lommerrijke groene salades, en over het algemeen uw inname van koolhydraten moet worden bewaard onder de 50 g per dag. Zodra je lichaam van koolhydraten is beroofd, gaat het in een staat bekend als ketose waarbij beide dieet- en overtollige lichaamsvet omgezet in ketonen in de lever en gebruikt om brandstof uw hersenen en spieren. Deze krachten van het dieet je lichaam om zelf brandstof door middel van vet, geen suiker, en draagt met het een aantal voordelen voor de gezondheid voor vrouwen.

Hormonale voordelen

De hoog-vet ketogeen dieet heeft vele voordelen. Volgens een studie gepubliceerd door de National Institute of Health, hadden vrouwen geplaatst op een hoog vet dieet hogere niveaus van testosteron, estradiol en Dehydroepiandrosteron dan vrouwen geplaatst op een laag vet dieet. Deze hormonen zijn essentieel voor de gezondheid van vrouwen. Estradiol regelt groeihormoon voor weefsel en de geslachtsorganen, Dehydroepiandrosteron is belangrijk voor de reproductieve gezondheid en geheugen en fungeert als een anti-depressivum en testosteron draagt bij aan het versterken van botten en spieren en verbetert seksuele drang.

Verlies van het gewicht

Het ketogeen dieet is een potente vet verlies dieet voor vrouwen. Jonathan Desprospo van bodybuilding.com zegt dat het belangrijkste voordeel van het ketogeen dieet de mogelijkheid is om ertoe leiden dat uw lichaam vetten gebruiken voor brandstof, helpt u om vet te verliezen snel. Vanwege de hoge eiwitinname, zal het ketogeen dieet hebben een spier sparend effect op je lichaam zegt Desprospo. Dit betekent dat de spiermassa, die essentieel is voor de stofwisseling werkt optimaal te houden, behouden zal blijven. Volgens een studie gepubliceerd door de "dagboek van American Medical Association," vrouwen geplaatst op het Atkins-dieet, oftewel een koolhydraatarme, hoog vet en eiwit dieet, verloren meer gewicht dan geplaatst op de Zone, Ornish of leer diëten.

Andere voordelen

In een toestand van ketose heeft andere voordelen voor vrouwen. Volgens Michael Eades MD hebben eiwitrijke diëten het effect van het reinigen van onze cellen. Na verloop van tijd raken onze cellen verzadigd met "junk" eiwit materie. Eades beweert dat een laag-koolhydraat of ketogeen dieet dit keert en essentiële reinigt de cellen, waardoor een Anti-Aging effect op je lichaam.


gerelateerde artikelen