Suikervrije Fruit Cake

May 18

Suikervrije Fruit Cake

Fruitcake, de eeuwige kerst behandelen dat de meeste mensen houden van te haten, geroosterde noten, gedroogde vruchten en kruiden in een confectie die aan gedachten winter menu's en vakantie festiviteiten vraagt opgenomen. Traditioneel, bevatte het ook veel geraffineerde suiker in de cake en gekonfijte vruchten gebruikt om het te versieren. Commerciële en zelfgebakken versies zonder toegevoegde suiker passen goed in uw dieet als u bent uw inname van suiker te matigen.

Traditionele Fruit gebak

Historisch, waren gedroogde, bewaard en gekonfijte vruchten alle dat bakkers beschikbaar gedurende de late herfst en winter maanden had. Met geen toegang tot verse producten werd de koks creatief met opgeslagen goederen voor winter feesten. Noten verstrekt een knapperige contrast met geconserveerde vruchten, terwijl specerijen verlevendigd de smaak van de taart. Suiker aangekomen in Europa in de 16e eeuw volgens de Village Voice, en kort na de onvermijdelijke ontdekking van zijn deugden als een natuurlijk bewaarmiddel--in blokjes gesneden fruit onderdompelen in het hield de kleine stukjes mals en zacht. De traditionele vruchtencake we genieten van vandaag bevat overal tussen 300 en 600 calorieën per 100 gram levert, ongeveer 60 gram waarvan zijn koolhydraten.

Suikervrije Versus "Geen suiker toegevoegd"

Een echt suikervrije fruitcake kan bevatten geen vrucht, zoals al het fruit natuurlijke suikers bevat. Echter, de meeste van de natuurlijke suiker in fruit komt in de vorm van fructose en glucose, niet sacharose, de chemische naam voor geraffineerde lijstsuiker. Recepten die omvatten alleen gedroogd of SAP boordevol fruit in blik en die beroepen op niet-sacharose zoetstoffen bevatten geen toegevoegde suiker. Als u diabetes hebt of anders je suiker inname nauwlettend moet volgen, u moet nog steeds de natuurlijke zoetheid van de vruchten in de fruitcake tellen, maar je zult minder suiker dan u zou doen als u gekonfijt fruit gebruikt en suiker gekorrelde consumeren.

Commerciële fruittaarten

Suikervrije fruittaarten van commerciële bakkerijen hebben toegang tot suikervrije zoetstoffen die u zou vinden moeilijk om te kopen een huis Baker. Suiker alcoholen, verbindingen die een zoete smaak maar leveren minder calorieën dan suiker, geven commerciële geen toegevoegde suiker fruittaarten een zoete smaak. Kijk voor de opneming van sorbitol en malitol, twee populaire suiker alcoholen vaak gebruikt om te zoeten van gebakken goederen zonder het verhogen van de glycemische niveaus. Commerciële fruittaarten hebben meestal een hoog percentage van noten; ze bevatten uiteraard geen suiker, zodat meer van hen toe te voegen aan de taart de hoeveelheid natuurlijke suiker in elk segment vermindert.

Homemade fruittaarten

Als u uw eigen fruitcake bakken, bepalen u de zoetheid. Het opnemen van gedroogde vruchten zoals datums, rozijnen en vijgen laat die u gekonfijte vruchten verpakt in toegevoegde suikers elimineren. Gedroogde vruchten die van nature weinig suiker, zoals veenbessen en abrikozen bevatten, voeg vezel en voeding aan de taart zonder het stimuleren van het suikergehalte. Ongezoete SAP concentreert en appelmoes geven zoetheid aan de taart rondom de vruchten en noten, maar bevatten geen sacharose. Pak uw fruitcake vol met noten en decoreren met geroosterde amandelen of walnoten in aantrekkelijke patronen in plaats van met behulp van gekonfijte groenten bits voor decoratie.


gerelateerde artikelen