Oorzaken van kalf pijn na een Run

July 1

Oorzaken van kalf pijn na een Run

Kalf pijn en pijn na een run zijn goede aanwijzingen dat u zult moeten corrigeren van uw formulier. Hardlopen is natuurlijk voor het lichaam, en het is normaal dat je spieren te hebben sommige pijn nadat u duw ze naar hun grenzen op een goede run. Langdurige pijn en pijn, kunnen echter een symptoom van onjuiste running techniek of zelfs de verkeerde paar schoenen. Enkele kleine wijzigingen aanbrengen in uw lopende routine te controleren en te voorkomen dat post lopen pijn.

Inzicht pijn

Wanneer u uitvoert, wordt u door uw voeten aandrijven door elke stap als twee veren. Deze aandrijving wordt meestal gegenereerd in uw kalf met twee primaire spieren, de gastrocnemius en de soleus. De gastrocnemius is de grote, ronde spier aan de achterzijde van uw kalf dat onder de knie begint. De soleus is kleiner en ligt onder de gastrocnemius, en strekt zich uit naar beneden op de achillespees aan de achterkant van je enkel aansluiten. Bryan J. Dixon van het Instituut van de sportgeneeskunde Marquette, zegt dat deze spieren, met name de gastrocnemius, zijn vooral gevoelig voor schade.

Alles over het verscheurd

Uitvoeren van pijn kan afkomstig zijn uit verschillende bronnen, maar de meeste pijn is ontwikkeld op basis van micro-tranen in uw spieren. Scheuren is een normaal proces voor gespierde groei; Als spieren de tranen veroorzaakt door uitgebreide lichamelijke oefening herstellen, bouwen ze meer spiervezels in het proces. Hierdoor spiergroei gedurende een periode van weken en maanden, die uiteindelijk in een sterker kalf resulteert. Deze tranen kunnen pijn veroorzaken, echter, en loopt door deze pijn kan belemmeren het genezingsproces, voorkomen van spieraanwinst en het vergroten van uw pijn.

Neem een pauze

Je geeft je gastrocnemius en soleus spieren de tijd die ze nodig hebben om te herstellen, zorg ervoor om rustdagen in uw routine ter bevordering van de spiergroei en herstel. Een rustdag of twee is het beste voor je herstel, zegt Brian Maher, een persoonlijke trainer die is gevestigd in Philadelphia. Tijdens uw rustdag, strek je benen rond te lopen blootsvoets ter bevordering van de kuitspier om te genezen en de lichaamsbeweging tot een minimum te beperken, zodat u scheurt niet opnieuw de spier die onder reparatie. Zorg ervoor dat u eet veel van gezonde voeding, met name eiwitten, en krijg veel slaap.

Stoppen met pijn In zijn Tracks

Je spieren gebruiken eiwit uit uw dieet op te bouwen, zodat een hoge eiwitinname na uw run het proces van het herstellen en terugzetten helpt. Als nemen rustdagen, rekken uw kalveren, en het eten van eiwit niet corrigeren uw kalf pijn, moet u wellicht een stressgerelateerde letsel dat extra zorg van een arts vergt. Raadpleeg uw arts als de pijn aanhoudt voor meer dan een paar dagen om aan te pakken van de mogelijkheid van een fractuur, stam of pees kwestie. Hoe dan ook, nooit uitoefenen wanneer u aanzienlijke pijn ondervindt; uw pijn is een goede indicatie dat er iets mis is, en u wilt niet te verergeren van een blessure.


gerelateerde artikelen