Zomeractiviteiten voor kinderen in Sauble Beach, Ontario

August 7

Zomeractiviteiten voor kinderen in Sauble Beach, Ontario

De kleine stad van Sauble Falls, Ontario is geschikt voor zomer bezoekers en biedt een grote verscheidenheid van gezinsvriendelijke activiteiten. Of u nu de visserij op zalm op Sauble Falls Provincial Park of in een film onder de sterren nemen op een warme zomeravond, is er altijd iets voor uw gezin te genieten.

Sauble Falls Provincial Park

Sauble Falls Provincial Park biedt voorzieningen voor een familiedag vol plezier. Breng uw eigen vistuig aan vis de Sauble rivier. Breng comfortabele schoenen en een wandeling door de red pine plantage te zien van de oude duinen. Dieren in het wild bloeit in het park, dus hou je ogen open voor Witstaarthert, rode eekhoorns, zwarte beren, vogels en wild kalkoenen. Een speeltuin en een picknick gebieden zijn ook beschikbaar voor uw familie plezier.

Buiten dineren

Sauble Beach is waar een breed assortiment van restaurants die tegemoet te aan elke voorkeur komen. Tijdens de zomermaanden, profiteren van de zon op een locatie die buiten zitplaatsen biedt. Geniet van een verfrissende smoothie, sandwiches, wraps en salades bij twee kuikens Cafe. Het restaurant biedt live zomer entertainment op zaterdagavond en spelletjes om de familie te vermaken. Neem in een mooie Huronmeer zonsondergang bij de Lobby Beachfront Grill. Het restaurant serveert zeevruchten en menu keuzes uit een verscheidenheid aan gerechten zoals Frans, Thais en Italiaans, pasta's, pizza. Het heeft ook een menu voor kinderen en glutenvrije opties dus er voor ieder wat wils is.

Indoor activiteiten

Wanneer de weersomstandigheden houdt uw gezin binnenshuis, zijn er nog tal van mogelijkheden voor familieplezier. Giechelt Arcade is gunstig gelegen in de binnenstad. Spelen en verdien tickets om geldprijzen winnen of aankoop van tokens te spelen videospelletjes. De functies sport-themed arcadespelen, thrill games, fitness spellen en flipperkasten. Wanneer uw familie tot een eetlust werkt, ligt een Subway broodjeszaak in de arcade tot uw honger te verzadigen. Om tegemoet te komen aan de creatieve kant van uw gezin, is glas in beweging een spannende kunst gebaseerde ervaring in Sauble Beach. De locatie biedt de hulpmiddelen die nodig zijn om uw eigen gesmolten glas-project te maken. Dit is een populaire bestemming, dus reserveren van uw gezin plek en wonen één van de zomer workshops.

Films

Filmpje een gezinsvriendelijke buitenshuis op woensdag nachten tijdens de zomer. De films worden getoond op een grote opblaasbare scherm op het grasveld uit Lakeshore. Breng uw eigen deken, dranken en popcorn en een memorabele gebeurtenis gemaakt voor uw gezin. Een paar picknicktafels zijn beschikbaar voor zitplaatsen op basis van eerst komt, het eerst maalt. De films zijn verschillend per week dus maak het een regelmatige familiezaak. De line-up varieert van nieuwe releases tot klassieke favorieten.


gerelateerde artikelen