Huid verzorging Procedures

July 28

Huid verzorging Procedures

Uw huid is het grootste orgaan van je lichaam, en het dient doeleinden die variëren van het beschermen van uw andere organen te regelen van de temperatuur van uw lichaam. Het is belangrijk om het verzorgen van uw huid te houden naar behoren functioneert. De juiste huidverzorging kan ervoor zorgen dat uw huid gezond, elasticiteit onderhoudt en een natuurlijke glans heeft.

Schoonmaak ritueel

Reinigen uw huid op een regelmatige basis is een van de belangrijkste methoden om het te houden gezond en gloeiende. Het wassen van uw huid zachtjes met behulp van een milde, nonalcohol zeep en warm water. Terwijl warm water kan goed gevoel, trekt het het vocht uit je huid, waardoor het te droog worden. Bij het wassen van je gezicht, gebruik uw vingertoppen; een washandje, mesh spons of een ander type van schrobben object kan irriteren je huid.

Make-up moet Dos

Om de gezondheid van je gezichtshuid, door uw handen te wassen voordat de toepassing van make-up. Ook schoon uw make-up borstels op een regelmatige basis, en houden van uw make-up producten strak verzegeld wanneer niet in gebruik. Mascara weg te gooien na drie maanden en gooi uw andere make-up producten als ze kleuren wijzigen of ontwikkelen van een geur.

Hydraterende Routine

Droge, ruwe lucht en overusing zeep en parfums kunnen uitdrogen van uw huid, waardoor het tot ruw en jeukende. Crèmes, lotions en moisturizers gebruiken om uw huid goed gehydrateerd. Als alternatief voor dure producten stelt de American Academy of Dermatology met behulp van vaseline te hydrateren van ruwe handen, de ellebogen en voeten die zijn gebarsten. Een voldoende hoeveelheid water drinken helpt ook om Houd uw huid gehydrateerd zodat het zijn elasticiteit kan handhaven.

Bescherming tegen de zon

Terwijl sommige mensen denken bescherming tegen de zon is alleen nodig dat wanneer u gonna be buitenshuis voor langere tijd, moet u voorzichtig zijn wanneer je in de zon; blootstelling kan leiden tot huidkanker. De Amerikaanse Academie van Dermatologie raadt aan dat u gebruik zonnebrandcrème 365 dagen per jaar. Vermijd wezen in de zon tijdens de uren van 10 uur en 16.00 uur, wanneer de zon het sterkst is. Draag lange mouwen shirts en hoeden wide-rand te bieden bescherming tegen de zonnestralen. Kies een zonnebrandmiddel met een sun protection factor van minstens 15.

Voedingswaarde Component

Goede voeding is een belangrijk element van huidverzorging. Vitamine A, die is gevonden in de lever, wortelen, zoete aardappelen, spinazie en broccoli draagt bij aan goede huid gezondheid. Omega-3 vetzuren, gevonden in walnoten, lijnzaad, zalm en canola olie, Houd vocht in het lichaam. Selenium, die is gevonden in rundvlees, Turkije, tonijn en kabeljauw, helpt om te houden van de huid glad en strak. Vitamine C, die is gevonden in citrusvruchten, wortelen, zoete aardappelen en papaja's, helpt bij de productie van collageen van de huid.


gerelateerde artikelen